Galericiyi öldürüp yaşamına son verdi

Kayseri’de Otel Lobisinde Cinayet-Suçsuz İntihar Vakası

7 Ocak’ta saat 22.00 sıralarında Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi’ndeki bir otelin lobisinde meydana gelen olayda, galericilik yapan Mahmut Akif Özkaya ile kuyumcu Mustafa Körükcü arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

2 çocuk babası olan Mustafa Körükcü, belinden çıkardığı tabanca ile Mahmut Akif Özkaya’yı vurdu. Silahın namlusunu kendi başına dayayan Körükcü, tetiği çekti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin kontrolünde 36 yaşındaki Körükçü ve 26 yaşındaki Özkaya’nın hayatını kaybettiği belirlendi. İkilinin cenazeleri farklı mezarlıklara defnedildi.

Mahmut Akif Özkaya’nın Mustafa Körükcü’ye otomobil sattığı, satış sonrası Özkaya’nın kalan alacağını istediği, tartışmanın bu nedenle yaşandığı belirtildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayın güvenlik kamerası görüntüleri olayın gelişimini gözler önüne serdi. Görüntülerde, Körükçü’nün silahını çıkardığı, galerici Özkaya’ya ateş ettiği ve sonrasında intihar ettiği görüldü. Olayla ilgili soruşturma halen devam etmektedir.

Related Posts

Kılıçdaroğlu ‘Mansur Yavaş’ iddiasına yanıt verdi

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a Cumhurbaşkanlığı adaylığında rezerv koyduğu iddialarına net yanıt verdi.

İzmit’te Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Kent Ormanı’nda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik müdahalesiyle söndürüldü.

Gazze’de barış olacak mı? Hamas kabul etti

Mısır kaynakları, Hamas’ın Mısır ve Katar’ın arabuluculuğunda Gazze için sunulan yeni ateşkes önerisini kabul ettiğini bildirdi. Mısır’da yayın yapan El-Kahire el-İhbariye kanalına konuşan üst düzey kaynaklar, önerinin 60 günlük geçici ateşkesin yanı …

24 yaşındaki Nazlı da koca kurbanı oldu: Taksiden inerken katletti

Diyarbakır’da taksiden inerken eşi Kemal Demir’in (29) silahlı saldırısına uğrayan Nazlı Demir (24) hayatını kaybetti. Seken kurşunlardan biri de taksi şoförüne isabet ederken tabancayla intihara kalkışan Kemal Demir ağır yaralandı.

“Topuklayan Efe”ye tepkiler sürüyor! Özgür Özel’den Erdoğan’a Aydın önerisi

CHP, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun AKP’ye geçmesine tepki için, bu akşam saat 20.00’da kentte büyük bir miting düzenledi.. CHP lideri Özgür Özel Aydın’da kürsüye Adnan Yücel’in ‘Yeryüzü Aşkın Oluncaya Dek’ şiiriyle çıktı. Özel, Erdoğan’a “Erdoğan’a bir çağrı yapıyorum. Cesaretin varsa, hodri meydan. Aydın seçimlerini yenileyelim!” dedi

Kayserispor-Galatasaray maçının bilet fiyatları belli oldu

Kayserispor Kulübü, Galatasaray ile oynanacak olan maçın bilet fiyatlarını açıkladı.