Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Otomobilin Üst Geçide Çarpması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halinde olan O.İ. yönetimindeki 19 EK 825 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ile araçtaki D.C.K, H.S. ve H.C.Ş. olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı.

Olayın ardından ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza alanında güvenlik önlemleri alarak trafiğin akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde mezuniyet coşkusu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin 2025 Mezuniyet Töreni, üniversitenin Gösteri ve Sanat Merkezi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Bin 657 öğrencinin mezuniyet heyecanını yaşadığı törene katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz burada yaptığı konuşmada Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin sadece akademik bilgi üretmekle kalmayan, aynı zamanda bölge sanayisinin ihtiyaçlarını gözeten, iş dünyasıyla entegre programlar geliştiren bir yapıya sahip olduğunu belirtti.

Son ankette çarpıcı sonuç: Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş, Erdoğan’a fark attı

SER-AR Araştırma’nın son anketine göre, olası Cumhurbaşkanlığı seçiminde hem Ekrem İmamoğlu hem de Mansur Yavaş, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önünde yer alıyor. İşte çarpıcı sonuçlar…

İmralı görüşmesinin perde arkası: Öcalan aile görüşünde neler söyledi, perspektif metnine gelen eleştirileri nasıl değerlendirdi?

İmralı görüşmesinin perde arkası: Öcalan aile görüşünde neler söyledi, perspektif metnine gelen eleştirileri nasıl değerlendirdi?

İsrail’in Suriye ile görüşmelerde ABD’den arabuluculuk istediği iddia edildi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack’la yaptığı görüşmede, Suriye’nin yeni yönetimiyle müzakerelere başlamak istediği ve bu sürece ABD’nin arabuluculuk etmesini talep ettiği öne sürüldü. Netanyahu’nun, 1974 tarihli anlaşmayı bazı değişikliklerle güncelleyerek yeni bir güvenlik düzenlemesi üzerinde çalışmak ve nihayetinde iki ülke arasında barış anlaşmasına varmak istediği kaydedildi.

AİHM’nin ‘cezası’ KKTC’yi sevindirdi… ‘Maraş’ı Rumlara açsak mı’

AİHM, yıllarca kapalı kalan Maraş’ta iki apartmanı geri isteyen Rum şirket için Türkiye’yi tazminata mahkûm ederken bu tür davalar için KKTC’de kurulu Taşınmaz Mal Komisyonu’nu adres göstermesi Türk kesiminde memnuniyet yarattı.

Babasının hediye ettiği piyango biletiyle 780 milyon kazandı

ABD’nin Georgia eyaletinde yaşayan Vanesa Menijvar Acosta, babasından hediye olarak aldığı piyango bileti sayesinde hayatının en büyük sürprizini yaşadı. 28 Mayıs’ta Massachusetts’teki East Boston Corner Market’ten alınan “Mega Money” anında kazandıran biletten tam 2 milyon dolar kazandı.