Yerlikaya açıkladı: 4 günde 34 can kaybı

Ali Yerlikaya:

Ramazan Bayramı tatilinin 4. günü (Salı) 647 trafik kazası meydana geldi. Maalesef 7 vatandaşımız hayatını kaybetti, 1.165 vatandaşımız ise yaralandı. Bayramlar sevdiklerimizle bir arada olmanın en güzel zamanı. Bu güzel anları acıya dönüştürmemek için lütfen trafik kurallarına uyalım. Yollar bizleri kavuşturmak için var, ayırmak için değil. Bayram tatilinin ilk 4 gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı) maalesef 34 vatandaşımız hayatını kaybetti. 4.784 vatandaşımız ise yaralandı. 9 günlük Ramazan Bayramı Tatilinde Emniyet ve Jandarma Trafik Ekiplerimiz denetimlerini sürdürüyor. Bayram tatilinin 4. günü 1 Nisan 2025 Salı günü trafik ekiplerimizce; 495.753 araç denetlendi. 21.178 araca hız ve radar işlemi, 51.120 araca ise diğer işlemler yapıldı. Denetlemelerimiz işlem yapmak için değil, kazaları önlemek ve can kaybımızı sıfıra indirmek içindir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Related Posts

ATO’nun ATONET Projesi Dünya Yarışmasında Finale Kaldı

Ankara Ticaret Odası, ATONET projesiyle ‘2025 Dünya Odalar Yarışması’nda finale yükseldi.

Adana’da Motosiklet Hırsızı Yakalandı

ADANA’da Kerem Y. (23), mahallede gördüğü motosikleti çalıp, kaçtı.

İsrail, Avrupa’nın baskısı altında

Avrupa ülkeleri, açlıktan ölümlerin arttığı ve insani krizin derinleştiği Gazze’deki durum nedeniyle İsrail’in üzerindeki baskıyı artırmaya başladı.

Yangın söndürme uçaklarının fiyatı ne kadar? Herkes bunu konuşuyor

Türkiye’de yangın mücadele devam ederken yangın söndürme uçaklarının fiyatı merak konusu oldu.

Mahkeme heyeti HSK kararnamesiyle dağıtılmıştı: İmamoğlu’nun diploma iptaline karşı açtığı davaya bakacak yeni heyet belli oldu!

Lisans diplomasının ardından yüksek lisans diploması da iptal edilen Ekrem İmamoğlu’nun, diplomasının iptaline karşı İstanbul İdare Mahkemesi’nde açtığı davanın görüldüğü mahkemeye atanan yeni heyet belli oldu. Mahkeme başkanlığı görevine İlter Amil atanırken üyelik görevine ise Sümer İncedal getirildi.

Özgür Özel rest çekti: ‘İlk seçimde birinci olmazsak o gece siyaseti bırakırım’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ekonomi ve siyaset gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, yapılacak ilk seçimlerde CHP olarak birinci parti çıkmamaları halinde siyaseti bırakacağını açıkladı.