Spilkent Toplu Konut Projesi’nde bağımsız bölümler belirlendi

Manisa Spilkent Toplu Konut Projesinde Bağımsız Bölümler Belirlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Kılıç, MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen çekilişte, Spilkent Toplu Konut Projesi’nde bağımsız bölümlerin belirlenmesini sağladı.

Kılıç, konuşmasında: “Şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak, geleceğine yönelik daha modern daha yaşanabilir bir Manisa inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Spilkent Toplu Konut Projemiz bu hedeflerimizin en somut örneklerinden birisi” ifadelerine yer verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı Spilkent Toplu Konut Projesi, Manisa 3. Noter’i Emine Çalışkan nezaretinde gerçekleştirilen kurayla bağımsız bölümlerin belirlenmesiyle devam etti. Ali Kılıç, Hüseyin Çağatay ve diğer yetkililerin katıldığı çekilişi vatandaşlar heyecanla takip etti.

Kılıç, projenin ilerleyişine dikkat çekerek, “Manisa’ya kazandıracağımız yaşam alanı ve projelerimizden bir tanesi olan Spilkent Toplu Konut Projesi’nde sizlerle bu heyecanı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak, daha modern ve yaşanabilir bir Manisa inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Spilkent Toplu Konut Projemiz bu hedeflerimizin en somut örneklerinden birisi” şeklinde konuştu.

”Sadece Bir Yaşam Alanı Değil Bir Yaşam Tarzı”

Kılıç, projenin her aşamasında hesap verebilirlik ilkesini gözettiklerini belirterek, “Manisalıların huzur içinde yaşayabileceği sosyal yaşam alanlarıyla donatılmış, depreme dayanıklı, doğaya uyumlu, günümüz standartlarına uygun, modern bir kent tasarladık. Spilkent Projesi’nde yürüyüş yolları, spor alanları, açık yüzme havuzları, çocuk oyun alanları gibi imkanlarla sadece bir yaşam alanı değil bir yaşam tarzı sunmayı amaçlıyoruz. Evleri en kısa sürede vatandaşlara teslim etmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Projemiz planlanandan daha hızlı ilerliyor. Günümüz teknolojilerini en üst seviyede kullanan yüklenici firmayla çalışarak Spilkent Projesi’ni taahhüt edilen süreden önce tamamlayacağız. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

”21 Yıldır Çalışıyorum İlk Evim Olacak”

Kendi kurasını çeken Semiha Bengiç, uzun yıllardır çalıştığını ve Spilkent Projesi’nde ilk evine sahip olacağını belirterek, “Kura sürecindeki şeffaflık ve adalete güveniyorum. Projeye katılmaktan dolayı çok mutluyum ve heyecanlıyım. Evimi en kısa sürede teslim almayı bekliyorum. Projeye olan güvenim tam. Başkanımızın bize sağladığı fırsat için teşekkür ederim” dedi.

Heyecanını paylaşan Zekeriya Uslu ise, “Spilkent Projesi’ne katıldım ve kura süreci oldukça adil ve şeffaftı. Kendi dairemi çektim ve bu nedenle çok heyecanlıyım. Depreme karşı güvenli bir evde yaşayacağım için mutluyum” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Çin’den Pakistan ve Hindistan’a ‘ateşkesi sürdürün’ çağrısı

Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi, Pakistan ile Hindistan arasında çatışmaların durdurulması için taraflara ateşkesi sürdürme çağrısında bulundu. Çin Dışişleri Bakanlığının açıklamasına göre, Bakan Vang, Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı …

Putin’in İstanbul’da müzakere teklifine Trump’tan ilk tepki: ‘Rusya ve Ukrayna için harika bir gün’

Ukrayna krizinin barışçıl çözümü için göreve geldiği günden beri yoğun çaba sarf eden ABD Başkanı Trump, Putin’in yaptığı müzakereleri sürdürme teklifinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ABD’de serbest bırakılan Rümeysa Öztürk, yaşadığı Massachusetts eyaletine döndü: Komşuları çiçeklerle karşıladı

ABD’de Filistin’e destek verdiği gerekçesiyle yaklaşık 7 hafta gözaltında tutulan Türk doktora öğrencisi Rümeysa Öztürk, özgürlüğüne kavuştu. Federal mahkeme “Delil yok” dedi, Öztürk’ün kefaletle serbest bırakılmasına karar verdi. Özgürlüğüne kavuşan Öztürk, verilen destek için herkese teşekkür etti. Komşuları, Öztürk’ün özgürlük haberini büyük bir coşkuyla karşılarken genç evinin önüne çiçekler ve notlar bıraktı.

Doğum yapanın kredi borcu silinecek

Türkiye’de hızla düşen nüfus artış hızının ardından harekete geçen iktidar, doğum yapmayı teşvik edecek adımlar atmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda, geçtiğimiz aylarda duyurulan ‘evlilik kredisi’ için yeni düzenlemelere gidilecek. Doğum yapan annelerin kullanmış olduğu evlilik kredileri silinecek ve yapılan ödeme çocuk yardımı olarak sayılacak.

PKK kongresini topladı, şimdi ne olacak?

PKK kongresini topladı, şimdi ne olacak?

Resmî Gazete’de bugün (10 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 10 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir