Siirt’te İnşaat İşçisi 2. Kattan Düştü, Ağır Yaralı

SİİRT’te Yurt İnşaatında Çalışan İşçi Ağır Yaralandı

SİİRT’te bir yurt inşaatında çalışan Mahsum Y. (42), inşaatın 2’nci katından düşerek ağır şekilde yaralandı.

Olay, Yeni Mahalle’deki yurt şantiyesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Kalıp ve duvar işleriyle uğraşan Mahsum Y., iddiaya göre denge kaybı yaşayarak 2’nci kattan düştü. Yaklaşık 8 metre yükseklikten düşen Mahsum Y., yaralanarak acil yardım çağrısıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı işçi, ilk müdahalesinin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumunun ağır olduğu belirtilen Mahsum Y.’nin sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmedi.

Olayla ilgili olarak ilgili makamların inceleme başlattığı belirtildi.

Related Posts

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde mezuniyet coşkusu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin 2025 Mezuniyet Töreni, üniversitenin Gösteri ve Sanat Merkezi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Bin 657 öğrencinin mezuniyet heyecanını yaşadığı törene katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz burada yaptığı konuşmada Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin sadece akademik bilgi üretmekle kalmayan, aynı zamanda bölge sanayisinin ihtiyaçlarını gözeten, iş dünyasıyla entegre programlar geliştiren bir yapıya sahip olduğunu belirtti.

Son ankette çarpıcı sonuç: Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş, Erdoğan’a fark attı

SER-AR Araştırma’nın son anketine göre, olası Cumhurbaşkanlığı seçiminde hem Ekrem İmamoğlu hem de Mansur Yavaş, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önünde yer alıyor. İşte çarpıcı sonuçlar…

İmralı görüşmesinin perde arkası: Öcalan aile görüşünde neler söyledi, perspektif metnine gelen eleştirileri nasıl değerlendirdi?

İmralı görüşmesinin perde arkası: Öcalan aile görüşünde neler söyledi, perspektif metnine gelen eleştirileri nasıl değerlendirdi?

İsrail’in Suriye ile görüşmelerde ABD’den arabuluculuk istediği iddia edildi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack’la yaptığı görüşmede, Suriye’nin yeni yönetimiyle müzakerelere başlamak istediği ve bu sürece ABD’nin arabuluculuk etmesini talep ettiği öne sürüldü. Netanyahu’nun, 1974 tarihli anlaşmayı bazı değişikliklerle güncelleyerek yeni bir güvenlik düzenlemesi üzerinde çalışmak ve nihayetinde iki ülke arasında barış anlaşmasına varmak istediği kaydedildi.

AİHM’nin ‘cezası’ KKTC’yi sevindirdi… ‘Maraş’ı Rumlara açsak mı’

AİHM, yıllarca kapalı kalan Maraş’ta iki apartmanı geri isteyen Rum şirket için Türkiye’yi tazminata mahkûm ederken bu tür davalar için KKTC’de kurulu Taşınmaz Mal Komisyonu’nu adres göstermesi Türk kesiminde memnuniyet yarattı.

Babasının hediye ettiği piyango biletiyle 780 milyon kazandı

ABD’nin Georgia eyaletinde yaşayan Vanesa Menijvar Acosta, babasından hediye olarak aldığı piyango bileti sayesinde hayatının en büyük sürprizini yaşadı. 28 Mayıs’ta Massachusetts’teki East Boston Corner Market’ten alınan “Mega Money” anında kazandıran biletten tam 2 milyon dolar kazandı.