ÖSYM sözleşmeli personel alımı sözlü sınav sonuçları açıklandı: (Sözleşmeli personel alımı sonuç sorgulama ekranı)

ÖSYM sözleşmeli personel alımı sözlü sınav sonuçları erişime açıldı. Sınav Hizmetleri Uzmanı sözlü sıanvında başarı olup asil olarak atanmaya hak kazanan adayların atamasının yapılabilmesi için 15 gün içerisinde başvuru yapması gerekiyor.

PERSONEL ALIMI SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖSYM’den yapılan açıklamada “ Başkanlığımızda 27 – 30 Ocak 2025 tarihlerinde yapılan sözleşmeli Sınav Hizmetleri Uzmanı personel alımı için sözlü sınavın değerlendirilmesi tamamlanmıştır. Adaylar sözlü sınav sonuçlarına https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden erişebilecektir.” ifadeleri kullanıldı.

ADAYLAR BELGELERİ TESLİM EDECEK

27-28-29-30 Ocak 2025 tarihlerinde yapılan Sınav Hizmetleri Uzmanı sözlü sınavında başarılı olup asil olarak atanmaya hak kazanan adayların atamasının yapılabilmesi için aşağıda belirtilen belgelerle birlikte 15 iş günü içerisinde Başkanlığımız Personel ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına (ÖSYM Bilkent/ANKARA) başvurması gerekmektedir.

Adayların istenilen belgelerin aslını ibraz ederek, bir fotokopisi ile başvurması durumunda, örneği Başkanlığımızca onaylanacaktır. Posta yolu ile başvurması durumunda ise mutlaka asıllarını veya onaylı örneklerini göndermesi gerekmektedir.

Atama işleminin yapılabilmesi için bildirilen süre içerisinde geçerli bir mazereti olmadığı hâlde müracaat etmediği takdirde, başvuru belgelerinde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edildiğinde sınav geçersiz sayılır ve atama yapılmaz. Atama yapılmış olsa dahi iptal edilir.

İSTENİLEN BELGELER

1- Öğrenim belgesi (Belgenin aslının ibrazı hâlinde fotokopisi Başkanlıkça onaylanacaktır.),
2- Sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel bir durumu olmadığına ilişkin yazılı beyanı,
3- Adli sicil kaydı (e-Devlet çıktısı, memuriyet için),
4- 4 (dört) adet vesikalık fotoğraf (Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik’e göre çekilmiş),
5- Nüfus cüzdanı fotokopisi,
6- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair e-Devlet çıktısı,
7- e-Devlet üzerinden alınacak SGK hizmet dökümü, iş yeri ünvan listesi (barkodlu),
8- Mal Bildirim Formu (Form önlü arkalı tek sayfa olacak ve kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir.).

Related Posts

Mahkeme heyeti HSK kararnamesiyle dağıtılmıştı: İmamoğlu’nun diploma iptaline karşı açtığı davaya bakacak yeni heyet belli oldu!

Lisans diplomasının ardından yüksek lisans diploması da iptal edilen Ekrem İmamoğlu’nun, diplomasının iptaline karşı İstanbul İdare Mahkemesi’nde açtığı davanın görüldüğü mahkemeye atanan yeni heyet belli oldu. Mahkeme başkanlığı görevine İlter Amil atanırken üyelik görevine ise Sümer İncedal getirildi.

Özgür Özel rest çekti: ‘İlk seçimde birinci olmazsak o gece siyaseti bırakırım’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ekonomi ve siyaset gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, yapılacak ilk seçimlerde CHP olarak birinci parti çıkmamaları halinde siyaseti bırakacağını açıkladı.

Burak Özçivit bıraktı: Yerine gelecek isim belli oldu

Burak Özçivit, ücret anlaşmazlığı nedeniyle ‘Kuruluş Osman’dan ayrıldığını duyurmuştu. Dizi, 7. sezonla final yapacak ve Osman Bey’in yaşlılık dönemi için teklif götürdüğü oyuncu ortaya çıktı.

Trump’tan Gazze açıklaması: İsrail bir karar vermek zorunda kalacak

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail’in Gazze’de atacağı adımlar konusunda bir karar vermesi gerektiğini belirtti.

Trabzonspor’da kamp sonrası kadro şekillendi

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını gerçekleştirdiği Erzurum Yüksek İrtifa Kampı’nı tamamladı. Genç futbolcular da performanslarıyla dikkat çekti.

İzmir’de israf eden suyu ucuza kullanamayacak

İzmir’de yaşanan dördüncü kurak yılın ardından art arda su tasarrufu çağrıları geliyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı da ihtiyaç fazlası su kullananların tariflerinin ucuz olmayacağını belirtti.