Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Nail Bodur adlı Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli, sabah saatlerinde evden çıkmayınca endişe yarattı. Yakınları ve akrabaları, evin kapısını çalmalarına rağmen Bodur’dan cevap alamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri tarafından eve yapılan kontrolde, içeride yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit edildi. Bodur ise sobanın yakınındaki yatakta hareketsiz halde bulundu. Yapılan incelemede maalesef Nail Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, yaşanan trajik olayın detaylarını netleştirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

İtalya Başbakanı Meloni’den İsrail’e Gazze tepkisi: Saldırılar kabul edilemez

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, İsrail’in Gazze’ye yönelik askeri operasyonlarının “kabul edilemez boyutlara ulaştığını” belirterek, saldırıların derhal durması ve sivillerin korunması gerektiğini söyledi. “İSRAİL’İN TEPKİSİ KABUL EDİLEMEZ” İtalyan …

Fatih Altaylı: Özgür Özel’in yerinde olsam Bahçeli’ye şunu söylerdim…

Fatih Altaylı: Özgür Özel’in yerinde olsam Bahçeli’ye şunu söylerdim…

Fas’ta kurban yasağı: Kral sembolik olarak kesecek

Fas yönetimi, Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarlarını kapatma ve kurban kesimiyle bağlantılı tüm ticari faaliyetleri geçici olarak durdurma kararı aldı. Söz konusu kararın, ülkede son yıllarda artan kuraklık ve hayvan varlığındaki azalma nedeniyle alındığı bildirildi.

Ünlü yazar entübe edildi!

Son olarak Veryansın TV isimli internet sitesinde yazılarına ve konuşmalarına devam eden gazeteci-yazar Nihat Genç’ten kötü haber geldi. Genç’in akciğer kanseri ile mücadele ettiği öğrenilmişti, entübe edildi.

Ünlü yazar entübe edildi!

Son olarak Veryansın TV isimli internet sitesinde yazılarına ve konuşmalarına devam eden gazeteci-yazar Nihat Genç’ten kötü haber geldi. Genç’in akciğer kanseri ile mücadele ettiği öğrenilmişti, entübe edildi.

Ekrem İmamoğlu: ‘Derin üzüntümü anlatmak istiyorum’

Tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı öncesi yayımladığı mesajda, son operasyonda CHP’li belediye başkanlarının haksız yere tutuklandığını savunarak, “Senaryosu önceden yazılmış bir film sergileniyor” dedi.