Maxim De Cuyper’den Galatasaray itirafı: ‘İstanbul harika bir şehir ama…’

Club Brugge forması giyen Maxim De Cuyper, verdiği röportajda transferle ilgili konuştu. De Cuyper, Galatasaray için gelen soruyu da yanıtladı.

Belçikalı sol bek, “Kariyerinde bir sonraki adımı atmaya hazır mısın?” sorusunun ardından, “Evet, bunu yapmak istiyorum. Geçmişte böyle bir şey asla aklıma gelmezdi. Club Brugge’de patlamak yapmak ve tüm kariyerim boyunca orada kalmak istiyordum. Ancak şimdi transferi düşünebileceğim bir noktaya geldim” yanıtını verdi.

Transfer düşüncesindeki motivasyonun kaynağı sorulan Cuyper, “Macera. Konfor alanımdan çıkmam gerekiyor. Antrenman tesislerinden 5 dakika uzakta yaşıyorum, kulüpteki herkesi tanıyorum ve herkes beni tanıyorum. İşe yaramayabilir ama daha sonra keşke deneseydim diye düşünmek istemiyorum” diye konuştu.

“GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR MU?”

Maxim De Cuyper, kendisi hakkında çok fazla transfer iddiasının gündeme gelmesi ve hakkında çıkan PSG, Milan, Juventus ve Chelsea iddialarıyla ilgili, “Çok fazla söylenti var, değil mi? Henüz hiçbir şey belli değil ve hiçbir şeye karar verilmedi. Sezon bitince çok fazla zamanımız olacak” sözlerini sarf etti.

24 yaşındaki sol bek, transfer iddialarının ardından, “Görüşmeler devam ediyor mu?” sorusunu, “Hiçbir fikrim yok. Belki önümüzdeki hafta bir karar verilir ya da gelecek yıl. Gerçekten bilmiyorum” sözleriyle yanıtladı.

GALATASARAY YANITI

Başarılı futbolcu, “Ne olacağını siz bilmiyor musunuz?” sorusunun ardından, “Hayır. Heyecan verici, değil mi?” dedi.

Cuyper, “Geçen yaz Galatasaray’a transfer olabilirdiniz” şeklinde gelen hatırlatmanın ardından, “İstanbul harika bir şehir ama ciddi şüphelerim vardı. Orada oynama fikri kalbimin daha hızlı atmasına neden oldu. Her zaman hislerimi takip edeceğim çünkü mutlu olmak için buna ihtiyacım var” diye konuştu.

43 MAÇTA FORMA GİYDİ

Club Brugge’de bu sezon 43 maçta süre bulan Maxim De Cuyper, 3 gol attı ve 6 asist yaptı.

Güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gösterilen De Cuyper’in Club Brugge ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.

Related Posts

ATO’nun ATONET Projesi Dünya Yarışmasında Finale Kaldı

Ankara Ticaret Odası, ATONET projesiyle ‘2025 Dünya Odalar Yarışması’nda finale yükseldi.

Adana’da Motosiklet Hırsızı Yakalandı

ADANA’da Kerem Y. (23), mahallede gördüğü motosikleti çalıp, kaçtı.

İsrail, Avrupa’nın baskısı altında

Avrupa ülkeleri, açlıktan ölümlerin arttığı ve insani krizin derinleştiği Gazze’deki durum nedeniyle İsrail’in üzerindeki baskıyı artırmaya başladı.

Yangın söndürme uçaklarının fiyatı ne kadar? Herkes bunu konuşuyor

Türkiye’de yangın mücadele devam ederken yangın söndürme uçaklarının fiyatı merak konusu oldu.

Mahkeme heyeti HSK kararnamesiyle dağıtılmıştı: İmamoğlu’nun diploma iptaline karşı açtığı davaya bakacak yeni heyet belli oldu!

Lisans diplomasının ardından yüksek lisans diploması da iptal edilen Ekrem İmamoğlu’nun, diplomasının iptaline karşı İstanbul İdare Mahkemesi’nde açtığı davanın görüldüğü mahkemeye atanan yeni heyet belli oldu. Mahkeme başkanlığı görevine İlter Amil atanırken üyelik görevine ise Sümer İncedal getirildi.

Özgür Özel rest çekti: ‘İlk seçimde birinci olmazsak o gece siyaseti bırakırım’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ekonomi ve siyaset gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, yapılacak ilk seçimlerde CHP olarak birinci parti çıkmamaları halinde siyaseti bırakacağını açıkladı.