Keçiören’de Yangın: 8 Kişi Dumandan Etkilendi

Ankara Keçiören’de Bodrum Katında Çıkan Yangında 8 Kişi Dumandan Etkilendi

Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Güçlükaya Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir apartmanın bodrum katında meydana gelen yangın, 8 kişinin dumandan etkilenmesine neden oldu.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonucunda, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiyenin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangın sırasında bodrum katında maddi hasar meydana geldi.

Yangının çıkış sebebi üzerinde yapılan araştırmalar sürerken, dumandan etkilenen 8 kişiye sağlık ekipleri tarafından olay yerinde gerekli müdahaleler yapıldı.

Related Posts

MİT Başkanı Kalın Hakkari’de

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Hakkari’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bir bu eksikti! Kolombiya’da insansız denizaltı yakalandı: Elon Musk detayı şaşırttı

Kolombiya ordusu, nisan ayında ülkedeki Tayrona Ulusal Parkı açıklarında bir narko-denizaltısı bulduğunu ilk kez kamuoyuna duyurdu. Görüntülerde, gri renkteki narko-denizaltısının ön kısmında bir Starlink anteni bulunurken donanmadan bir sözcü …

Atanamayan öğretmenler Erdoğan ve Tekin’e seslendi

Aldıkları yüksek puanlara rağmen atama hakkı elde edemeyen öğretmenler İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünde açıklama yaptı. Bu yıl da birçok öğretmenin, önceki yıllarda aynı puanlarla rahatlıkla atanabilecek durumda olmasına rağmen, kontenjan düşüşü nedeniyle atanamadığını belirtti.

Bakan Fidan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Meşhedani ile görüştü

Bakan Fidan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Meşhedani ile görüştü

Bodrum’da göçmen ticareti yapan Suriyeli futbolcuya 25 yıl hapis cezası verildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinden lastik botlarla göçmenlere 4500-4800 Euro arasında 14 mil uzaklıktaki Leros adasına geçiren ve son işinde yakalanan Suriyeli futbolcuya 25 yıl hapis 350 bin Euro cezası verildi.

Trabzon’da CHP standına saldırı davası: Sanığın tutukluluğunun devamı kararlaştırılan dava 22 Temmuz’a ertelendi

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun serbest bırakılması ve erken seçime gidilmesi için yurt genelinde başlattığı imza kampanyası kapsamında Trabzon’da kurulan imza standındaki 2 kişiyi 3 Nisan 2025’te bıçakla yaralayan Bilal Gökalp’in yargılanması davası 22 Temmuz’a ertelendi.