Hırsızlar iki daireden 4 milyon lira değerinde ziynet eşyası çaldı

Küçükçekmece’de 4 Milyon Liralık Ziynet Eşyası Çalındı, Hırsızlar Güvenlik Kameralarına Yakalandı

Küçükçekmece’de son bir ay içinde yaşanan hırsızlık olaylarının ardından bir sitede 4 milyon lira değerinde ziynet eşyası çalındı. Polis ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışmalarına devam ederken, güvenlik kameraları şüphelilerin siteye giriş anlarını kaydetti.

İlk Hırsızlık Olayı

7 Ocak Salı günü Fatih Mahallesi’ndeki sitede gerçekleşen olayda, Rauf Halil tarafından 80 bin dolar değerindeki ziynet eşyasının çalındığı fark edildi. Halil’in şikayeti üzerine polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelileri tespit etmeye çalışıyor.

İkinci Hırsızlık Olayı

Aynı sitede oturan Yakup İncesu da evindeki çek ve ziynet eşyalarının çalındığını fark ederek polise başvurdu. Polis ekipleri, her iki hırsızlık olayının da aynı kişiler tarafından gerçekleştirilip gerçekleştirilmediği konusunda araştırmalarına devam ediyor.

Muhabirlerle Konuşma

Yakup İncesu, güvenlik zafiyetinin olduğunu belirterek, “Komşumun evine de benim evime girildi. Güvenli sitede olmamıza rağmen bu hırsızlık çok kolay gerçekleşti. Hırsızlar benim ve komşumun eşyalarını çalıp kaçtılar. Güvenlik önlemlerinin arttırılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Rauf Halil ise olayı şu şekilde anlattı: “Evdeki değerli eşyalar çalındı, polis ve güvenlik ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Hırsızların kamera kayıtlarından tespit edilmesini bekliyoruz. Güvenliği sağlamak için ekstra tedbirler alınmalı.”

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Güvenlik konusunda daha dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor.

Related Posts

Fenerbahçe Portekiz’de Antrenman Yaptı

Fenerbahçe, Portekiz’de akşam antrenmanında teknik direktör Mourinho yönetiminde çalıştı.

Malatya’da Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Battalgazi’de husumetliler arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı, zanlılar kaçtı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş derken Kerem Aktürkoğlu’na dev talip

İsmi Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Kerem Aktürkoğlu’na Milan talip oldu. İtalyan devi, milli oyuncu için Benfica’ya 20 milyon euroluk resmi teklif yapacak.

Madrid’de Orman Yangını: Duman Şehri Kapladı

Madrid’in güneybatısında çıkan orman yangını 3 bin 200 hektarı etkiledi, halk uyarıldı.

Mete Gazoz aşkını ilan etti

2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Türkiye’ye okçuluktaki ilk altın madalyayı kazandıran, 2024 Paris Olimpiyatları’nda bayrağımızı taşıyan Mete Gazoz, bu kez özel hayatıyla gündemde. Sosyal medyada sevgilisiyle paylaştığı romantik kare, kısa sürede yoğun beğeni aldı ve genç sporcunun özel yaşamına dair merakı artırdı.

Eskişehir’de Bıçaklı Cinayet: 1 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Yabancı uyruklu bir kadın, evinde bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.