Güney Kore’de kendisini ateşe veren kişi hayatını kaybetti

Güney Kore’de Yoon Suk Yeol’un Gözaltında Olması Olayları Tetikledi

Güney Kore’de Aralık 2024’teki sıkıyönetim ilanı sonrasında hakkında azil kararı verilen ve devlet başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Yoon Suk Yeol’un gözaltına alınması, ülke gündemine bomba gibi düştü. Yaşanan bu gelişmelerin ardından, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin Yoon’a ‘ayaklanma’ ithamıyla sorgulandığı kurumun yakınlarında kendisini ateşe vererek intihar ettiği bildirildi.

Yonhap haber ajansının aktardığına göre, olay başkent Seul’deki Yolsuzluk Soruşturma Ofisi’nin (CIO) yakınlarında gerçekleşti. Olayın yaşanma saati ise yerel saatle 20.05 olarak belirtildi. Olayın ardından hastaneye kaldırılan şahıs, ne yazık ki hayatını kaybetti. Polis, olayın detaylarını belirlemek adına çalışmalarına devam ederken, hayatını kaybeden şahsın kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Reuters’ın haberine göre, itfaiye yetkilileri ise olayın soruşturma ofisinden birkaç kilometre uzaklıkta meydana geldiğini belirtti ancak detaylar hakkında bilgi vermekten kaçındılar.

Son dakika gelişmeleri devam ederken, Güney Kore’de Yoon Suk Yeol’un gözaltına alınmasının yankıları sürüyor.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Related Posts

Türkiye Kültür Yolu Festivali ile Erzurum marka şehir yolunda

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin yedi bölgesinde, yirmi şehirde gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin en eşsiz duraklarından biri olan Erzurum, dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarihle parlayacak.

26 Yıl Geçse de Acı Taze

Marmara Depremi’nde 12 yakınını kaybeden Emin Güler, ağustos ayını istemiyor.

Facebook canlı yayını sırasında ailesinin gözü önünde öldürüldü

Chicago’da yaşayan 42 yaşındaki Kevin Watson, Facebook canlı yayını sırasında vurularak öldürüldü. Olay, Watson’ın kuzeninin iş yerini ziyaret ettiği ve bir park yeri tartışmasını anlattığı sırada meydana geldi. Yanına bir araç yanaştı ve Watson, aracından indi. Sadece üç saniye sonra bir silah sesi duyuldu ve Watson göğsünden vuruldu.

Çiftçiler ekim alanına indi: Tahıl hasadı başladı

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde tahıl hasadı başladı.

Van’da çöp toplama merkezi yandı

Van’ın Tuşba ilçesindeki çöp toplama merkezinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Çetenin lideri 24 yaşında! Sosyal medyadaki tuzağa düştü, ellerinden zor kurtuldu

“Haftalık 90 bin TL kazanmak ister misin?” paylaşımına inanan bir kişi Adana’da bir çetenin eline düştü. Çete tuzağa düşürdüğü adamın adına telefon hattı ve banka hesabı açtırdı. Evden ayrılmasına izin verilmeyen mağdur, çete üyeleri uyuduğu sırada evden çıkıp polise ihbarda bulundu.