Gümüşhane’de Otobüs Kaza Geçirdi: 14 Yaralı Var
Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki bir otobüs istinat duvarına çarptı ve 14 kişi yaralandı.
Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı, yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi.
Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi verdi. Vali Baruş, yaralıların durumlarının ciddi olmadığını belirtti ve taburcu olabileceklerini açıkladı.
Vali Baruş, kaza sonucu otobüsün yol kaymasıyla istinat duvarına çarptığını ve yolcuların yaralandığını ifade ederek, “Otobüs istinat duvarına çarparak camları kırıldı, ancak şans eseri hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale etti.” şeklinde konuştu.
More Stories
Ali Babacan’dan Hakan Fidan ve Bilal Erdoğan yorumu: AKP’de Erdoğan’dan başka Cumhurbaşkanı olacak 4-5 isim bile yok
Yozgat’ta dilencinin gizlediği ramazan pidesinden 617 lira çıktı
Artvin’de toprak kaydı: otel duvarı çöktü