Ferdi Tayfur dilekçe vermemiş. Ortaya çıktı

Ferdi Tayfur’un MESAM Dilekçesi Gerçeği Ortaya Çıktı

Arabesk müziğin efsane ismi Ferdi Tayfur’un geçtiğimiz günlerde vefat etmesinin ardından ortaya çıkan iddialar şaşırtıcı bir gerçeği gün yüzüne çıkardı. Yıllar önce verdiği bir röportajda MESAM’a bir dilekçe yazacağını ve isteyen herkesin şarkılarını izin almadan söyleyebileceğini belirten sanatçı, aslında MESAM’a bu yönde bir başvuru yapmadığını belirtti.

“Kanuni Varislerinden İzin Almak Zorunda”

Ergül, MESAM’ın bu konuda yayınladığı videoyla birlikte şunları dile getirdi: “Ferdi Tayfur’un böyle bir beyanı olmasına rağmen MESAM’da bu yönde bir dilekçe bulunmuyor. Bu nedenle Ferdi Tayfur’un şarkılarını söylemek isteyenlerin kanuni varislerinden izin alması gerekiyor. Aksi takdirde maddi ve manevi tazminat davalarıyla karşı karşıya kalabilirler.”

“Cenaze Soytarılığına Tepki”

Ergül, Ferdi Tayfur’un cenaze töreninde yaşanan tatsız olaylara da değinerek şunları kaydetti: “Ünlü ve varlıklı insanların cenaze törenlerinde cenaze soytarıları ortaya çıkabiliyor. Bu kişiler, cenazeye saygısızlık yaparak kişisel çıkarları için kameralara poz veriyor ve ünlülerle fotoğraf çektiriyorlar. Bu tür insanlık dışı davranışları kınıyorum.”

Ergül, Tayfur’un kişilik haklarına ve müziğine saygısızlık edenleri eleştirirken, sanatçının ailesiyle dayanışma içinde olduklarını ve haklarını sonuna kadar savunacaklarını belirtti.

Related Posts

Ünlü maden suları acilen marketlerden toplatılıyor

Bakteriyel kontaminasyon şüphesiyle Almanya’da piyasada bulunan ünlü maden suyu markalarının bazı partileri acil olarak geri çağrıldı. Tüketicilere “sakın içmeyin” uyarısı yapıldı.

Filistinlileri ‘yeniden yerleştirme’ planı | Gazze’nin güneyindeki bölgeden ayrılmaya izin yok, “Hamas’a üyelik” taraması yapılacak!

Filistinlileri ‘yeniden yerleştirme’ planı | Gazze’nin güneyindeki bölgeden ayrılmaya izin yok, “Hamas’a üyelik” taraması yapılacak!

Özgür Özel’den SÖZCÜ TV’ye destek ziyareti: 10 günlük kapatma meselesi, Saraçhane’deki mitingleri yayınladığınız için

Özgür Özel’den SÖZCÜ TV’ye destek ziyareti: 10 günlük kapatma meselesi, Saraçhane’deki mitingleri yayınladığınız için

AKP’li Serap Yazıcı Özbudun’dan CHP’ye tepki: Yıllardan beri aynı yalan dolan siyaseti sürdürüyorlar

AKP’li Serap Yazıcı Özbudun’dan CHP’ye tepki: Yıllardan beri aynı yalan dolan siyaseti sürdürüyorlar

Demokrasi protestoları kanlı bitti: Kenya’da 11 ölü, yüzlerce gözaltı

Doğu Afrika ülkesi Kenya, geçen yıldan bu yana hayat pahalılığı kriziyle birlikte artırılan vergileri içeren ve tepki çeken bir finans yasası nedeniyle kanlı protestolara sahne oluyor. Hükümet, 2024 Haziran’ında vergi tasarısını geri çekse de, bir …

Tayvan’da tayfun alarmı: 3 bin 400’den fazla kişi tahliye edildi

Tayvan’da ‘Danas Tayfunu’ nedeniyle 3 bin 400’den fazla kişi evlerinden tahliye edildi, 2 kişi hayatını kaybetti.