Fatih’te çamaşırhaneye silahlı saldırı: 2 yaralı

Fatih’te Çamaşırhaneye Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralı

Fatih ilçesinde meydana gelen olayda, otomobille gelen kasklı şüpheliler tarafından çamaşırhaneye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda 2 kişi yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürürken, saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Kara Sarıklı Sokak’ta saat 21.00 sularında gerçekleşti. İddialara göre, kasklı 4 şüpheli otomobille çamaşırhaneye gelerek silahlarını ateşledi. Vatandaşlar silah seslerini duyunca korkuyla karışık panik yaşarken, kurşunlar V.Ç. ve Ş.G.’ye isabet etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polisler, çevrede güvenlik önlemi alarak olayla ilgili detaylı inceleme başlattı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinde bulunan çok sayıda kovandan sonra 2 silah ele geçirdi.

Diğer bir olayda ise V.Ç.’nin oğlu R.B.Ç.’nin yaralandığı bilgisi geldi. Polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

O Anlar Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Yasin Kandemir’in ifadesine göre, “Siyah iki araçla çatışma çıktı, yüzleri maskeliydi. Biz köşede oturuyorduk, aniden silahlı saldırı yaşandı. Yaralanan kişilerin olduğunu görünce hemen olay yerine koştuk. Saldırganlar, silahı doğrultup ateş ettikten sonra hızla kaçtılar.” şeklinde konuştu.

Komşular Rahatsız Olacak Derken, Opera Yarışmasında Birinci Oldu

Kilisli Güneş Uluçay, komşularının rahatsız olacağı bir zamanda başladığı opera eğitimini sürdürerek Türkiye’de önemli bir yere geldi. Opera sanatçısı olma serüvenini anlatan Uluçay, tuhaf bakışlara aldırmadan hedefine ulaştı.

Related Posts

Muğla’da İdil Biret müzik festivali yapılacak

İdil Biret Müzik Festivali’nin 18-21 Temmuz 2025 tarihleri arasında Muğla’nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinde yapılacağı açıklandı.

Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, anjiyoya alındı

Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, anjiyoya alındı

Dünyayı tehdit eden sessiz katil: Önlem alınmazsa milyonlarca can alabilir… H. pylori nedir?

Dünya çapında mide kanseri vakalarının yüzde 76’sından sorumlu olan Helicobacter pylori (H. pylori) bakterisi, önlem alınmazsa milyonlarca can alabilir. Uzmanlar, bu bakterinin neden olduğu enfeksiyonların genellikle hazımsızlık, şişkinlik veya mide bulantısı gibi sıradan belirtilerle gizlice ilerlediğini ve mide dokusuna verdiği hasarla kansere yol açabileceğini vurguluyor.

Apple’ın Operasyon Direktörü Jeff Williams, 27 yılın ardından emekli oluyor

William’ın uzun süredir Tim Cook’un yerine şirketin bir sonraki CEO’su olmak için önde gelen adaylardan biri olarak görüldüğü kaydedildi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Rusya’dan Ukrayna’ya en yoğun saldırı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rus ordusunun Ukrayna’ya gece boyu 728 drone ve 13 füze ateşleyerek savaşın başından bu yana en yoğun saldırıyı gerçekleştirdiğini duyurdu. Zelenskiy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Rus ordusunun …