Erdoğan’ın AKP’ye davet ettiği CHP’li hakkında AKP’den açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İlişkin Açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir CHP’li ilçe belediye başkanının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Saray’a çağrıldığını belirterek, AKP’ye davet edildiğini söyledi.

Öne atılan iddiaların ardından Belediye Başkanı’nın Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı olduğu ortaya çıktı ve geçtiğimiz hafta Erdoğan ile bir araya geldiği belirlendi.

Demirçalı, “Sayın Genel Başkanımızı bilgilendirdim. Cumhurbaşkanımız ne zaman isterse görüşürüm” ifadesini kullandı. AK Parti’ye davet edildiği haberlerini hatırlatılınca Demirçalı, “CHP’de kendi evimdeyim. Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapmaya devam edeceğim” dedi.

AKP Sözcüsü Çelik: Ortada İllegal Bir Durum Yok

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, konuyla ilgili açıklama yaparak, “Özel’in konuşmasını dinledim. Açıkça şu kişi geldi desin. Yakın haber sitelerinde ‘şu kişi geldi’ haberleri var. O belediye başkanı da açıklamalar yapıyor. Şifreli konuşmaya gerek yok” dedi.

“Şifreleri Konuşmaya Gerek Yok”

Sayın Cumhurbaşkanı devletin başıdır. Cumhurbaşkanı ile görüşmek isteyen birçok belediye başkanı ve siyasetçi bulunmaktadır. Devletin başı olarak, Cumhurbaşkanı mesaisi el verdiği sürece herkese kapısını açar. İl ziyaretleri sırasında birçok belediye başkanı farklı partilerden görüşmek isteyebilir. Cumhurbaşkanı vakti uygunsa görüşebilir. Herhangi illegal bir durum bulunmamaktadır. Komplo teorilerine gerek yok. Gerçekler açıkça ortaya konulabilir. Cumhurbaşkanı mesaisi herkese açıktır.

Related Posts

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde mezuniyet coşkusu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin 2025 Mezuniyet Töreni, üniversitenin Gösteri ve Sanat Merkezi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Bin 657 öğrencinin mezuniyet heyecanını yaşadığı törene katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz burada yaptığı konuşmada Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin sadece akademik bilgi üretmekle kalmayan, aynı zamanda bölge sanayisinin ihtiyaçlarını gözeten, iş dünyasıyla entegre programlar geliştiren bir yapıya sahip olduğunu belirtti.

Son ankette çarpıcı sonuç: Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş, Erdoğan’a fark attı

SER-AR Araştırma’nın son anketine göre, olası Cumhurbaşkanlığı seçiminde hem Ekrem İmamoğlu hem de Mansur Yavaş, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önünde yer alıyor. İşte çarpıcı sonuçlar…

İmralı görüşmesinin perde arkası: Öcalan aile görüşünde neler söyledi, perspektif metnine gelen eleştirileri nasıl değerlendirdi?

İmralı görüşmesinin perde arkası: Öcalan aile görüşünde neler söyledi, perspektif metnine gelen eleştirileri nasıl değerlendirdi?

İsrail’in Suriye ile görüşmelerde ABD’den arabuluculuk istediği iddia edildi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack’la yaptığı görüşmede, Suriye’nin yeni yönetimiyle müzakerelere başlamak istediği ve bu sürece ABD’nin arabuluculuk etmesini talep ettiği öne sürüldü. Netanyahu’nun, 1974 tarihli anlaşmayı bazı değişikliklerle güncelleyerek yeni bir güvenlik düzenlemesi üzerinde çalışmak ve nihayetinde iki ülke arasında barış anlaşmasına varmak istediği kaydedildi.

AİHM’nin ‘cezası’ KKTC’yi sevindirdi… ‘Maraş’ı Rumlara açsak mı’

AİHM, yıllarca kapalı kalan Maraş’ta iki apartmanı geri isteyen Rum şirket için Türkiye’yi tazminata mahkûm ederken bu tür davalar için KKTC’de kurulu Taşınmaz Mal Komisyonu’nu adres göstermesi Türk kesiminde memnuniyet yarattı.

Babasının hediye ettiği piyango biletiyle 780 milyon kazandı

ABD’nin Georgia eyaletinde yaşayan Vanesa Menijvar Acosta, babasından hediye olarak aldığı piyango bileti sayesinde hayatının en büyük sürprizini yaşadı. 28 Mayıs’ta Massachusetts’teki East Boston Corner Market’ten alınan “Mega Money” anında kazandıran biletten tam 2 milyon dolar kazandı.