Elazığ’a atletizmde önemli dereceler

Elazığlı Sporcular Türkiye Şampiyonasında Başarılı Sonuçlar Elde Etti

Denizli’de düzenlenen Okullararası Küçükler-Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası’na Elazığ’dan katılan sporculardan Ziver İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Gülnaz Çetin, gülle atma yıldız kızlar kategorisinde Türkiye 2.’si oldu. Çetin, 13.47 metrelik derecesiyle başarılı bir performans sergiledi. Aynı yarışmada Mezre Ortaokulu öğrencisi Zeynep Esma Günhan ise yüksek atlama küçük kızlar kategorisinde Türkiye 3.’sü olarak dikkatleri üzerine çekti, 1.41 metrelik atlayışıyla fark yarattı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Denizli’de gerçekleştirilen Okullararası Küçükler-Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden sporculardan elde edilen başarılarla gururlandık. Gülnaz Çetin ve Zeynep Esma Günhan’ın gösterdiği başarılı performanslar, antrenörleri ve beden eğitimi öğretmenleri Mustafa Cihan, Mutlu Söyler ve Sema Alsu’nun emekleriyle taçlandı. Spora verdikleri önem ve gösterdikleri gayretle, Elazığlı sporcularımızı gönülden tebrik ederiz” denildi.

Related Posts

Türkiye Rafting Şampiyonası ve Süper Kupa Yarışları Tunceli’de başladı

Türkiye Rafting Şampiyonası ve Süper Kupa Yarışları kapsamında sıralama ve eleme turları, Tunceli’de yapıldı. Yarışlar, 9 ilden 300 sporcunun katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Microsoft kullanıcılarına acil güncelleme uyarısı: Verileriniz başkasının elinde olabilir

Microsoft’un SharePoint yazılımında ortaya çıkan güvenlik açığı, Çin merkezli hacker gruplarının kurumlara sızmasına neden oldu. Kritik bilgiler, MAPP programı üzerinden dışarı sızdırıldı.

Tesla Türkiye’de satışları durdurdu! Sipariş veren de ÖTV zammından etkilenecek

Elektrikli araçlara yapılan ÖTV zammı sonrası Tesla Türkiye, temmuz ayı araç listelemelerini geçici olarak durdurdu.

Bilim dünyasına damga vuran deney! Casus arılar gerçek oldu

Çinli araştırmacılar tarafından arıların beyinlerine yerleştirilen küçük cihazlar sayesinde, arilar sibernetik organizmalar haline dönüştürüldü. arıların sırtına konumlandırılan ve küçük iğneler aracılığıyla doğrudan beyine bağlanılabilen bir …

Otomotiv sektöründe ilk “İş’te Eşit Kadın Sertifikası” sahibini buldu

Sürdürülebilirlik Akademisi ve Intertek iş birliği ile gerçekleştirilen bağımsız denetimi başarıyla tamamlayan Borusan Otomotiv Grubu, iş hayatında kadınlara eşit haklar ve fırsatlar sunan kurumlara verilen “İş’te Eşit Kadın Sertifikası”nı almaya hak kazandı.

X’te (Twitter) erişim sorunu yaşandı

Son zamanlarda kullanıcıların sıklıkla erişim sorunu yaşadığı sosyal medya platformu X’te (Twitter) erişim sorunu yaşandı.