Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nden 10 Ocak mesajı

Düzce Gazeteciler Cemiyetinden 10 Ocak Mesajı

DÜZCE (İGFA) – Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Çakır, her yıl 10 Ocak’ta gazetecilerin emekleri ve mesleğin önemi çeşitli etkinliklerle anıldığına dikkati çekerek, gazeteciliğin önemine vurgu yaptı.

Yerel basının güçlenmesi ve gazetecilerin haklarının korunması adına cemiyetin misyon ve vizyonu doğrultusunda, basın mensuplarının mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla eğitim programları ve seminerler düzenlediklerini belirten Başkan Çakır, basın mensuplarının karşılaştıkları sorunların çözümü için ilgili mercilerle iş birliği yapıldığını kaydetti. Başkan Çakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, basın mensuplarının mesleklerini icra ederken karşılaştıkları zorlukların farkında olduklarını ve her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti.

Düzce Gazeteciler Derneği Başkanı Hakan Çakır, her sene 10 Ocak’ta gazetecilerin önemsedikleri ve mesleğin değerine dikkat çekildiğini belirtti. Cemiyet olarak, yerel basının güçlenmesine ve gazetecilerin haklarının korunmasına yönelik olarak eğitim programları ve seminerler düzenlediklerini dile getiren Çakır, basın çalışanlarının karşılaştıkları sorunların çözümü için ilgili kurumlarla iş birliği içinde olduklarını aktardı. Başkan Çakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, basın mensuplarının mesleklerini icra ederken karşılaştıkları zorlukları takdir ettiklerini ve desteklerinin daima arkalarında olduğunu vurguladı.

Related Posts

Adıyaman’da gözaltılara tepkiler çığ gibi

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin gözaltına alınması kentte sert tepkilere neden oldu. Adıyaman Emek ve Demokrasi Platformu’nun yaptığı açıklamada, “Ne gözaltılarla, ne baskılarla halkın iradesi susturulamaz” denildi.

Japonya’dan komşu ülkeye sürpriz davet

Nagasaki Belediyesi, atom bombası saldırısının 80. yılı anma törenine bu yıl ilk kez Tayvan’ı da davet etti. Karar, Tayvan’ın talebi üzerine alındı. Çin’in tepki göstermesi bekleniyor.

Özgür Özel’den Sözcü’ye destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV ve Halk TV’ye verilen ekran karatma cezalarına tepki gösterdi.

Gaziantep’te Fransa plakalı minibüsten inip Jandarmaya bıçaklarla saldırdılar

Gaziantep’te hasarlı kaza sonrası bölgeye giden jandarma ekipleri, devrilen minibüsü çekici ile kaldırmak isterken araçta seyahat edenlerin taş, sopa ve bıçaklı saldırısına uğradı. Yaşanan arbedede 4 jandarma hafif yaralanırken, gözaltına alınan 5 şüphelinin kaçak göçmen olduğu belirlendi.

Kiev alevler içinde! Rusya’nın füze ve İHA yağmuru başkenti felç etti

Rusya, Trump-Putin görüşmesinin hemen ardından Ukrayna’nın başkenti Kiev’e 539 İHA ve 11 füzeyle yoğun bir saldırı düzenledi. Saldırıda en az 23 kişi yaralanırken, Kiev’de binalar alev aldı, demiryolu altyapısı zarar gördü.

AKP’li Şamil Tayyar’dan iktidara ekonomi eleştirisi: Orta direkt çöktü, toplumun feryadına kulak verin, vatandaş umudu keserse kimin geleceğine bakmaz! 

AKP’li Şamil Tayyar’dan iktidara ekonomi eleştirisi: Orta direkt çöktü, toplumun feryadına kulak verin, vatandaş umudu keserse kimin geleceğine bakmaz!