Denizli Büyükşehir’den diyabetli çocuklara cihaz desteği

Denizli Büyükşehir Belediyesi Diyabetli Çocuklara Cihaz Desteği Sağlıyor

Denizli (İGFA) – TİP-1 diyabet hastası 0-18 yaş aralığındaki çocuklar için sağlanacak bu cihazlar, mobil uygulamalar aracılığıyla ailelerin ve öğretmenlerin çocuklardaki şeker seviyesi değişikliklerini kolayca takip etmesini mümkün kılacak. Bu sayede çocukların sağlık durumları anlık olarak izlenebilecek ve yaşam kaliteleri artırılacak.

En çok asgari ücret gelir düzeyinde olan ihtiyaç sahibi aileler başvurularını 26 Aralık 2024-26 Ocak 2025 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr üzerinden “TİP-1 Diyabet yardımı başvurusu” ekranından yapmaları gerekiyor. Program kapsamında her bir çocuğa, 12 ay boyunca, aylık iki adet olmak üzere toplamda en fazla 24 adet sensör desteği sağlanacak.

“İhtiyaç sahibi herkese elimizi uzatıyoruz”

Diyabet hastası çocuklara müjde veren Başkan Çavuşoğlu, “Çocuklarımızın her 5 dakikada bir şekerini ölçebilecekleri ve artık parmakları delinmeden daha konforlu bir hayata ulaşmaları için bir omuz veriyoruz. Bu şehirde yaşayan, gerçekten imkanları dahilinde zorlanan kim varsa sırasıyla hepsine el uzatacağımızın da bilinmesini istiyorum. Diyabetli çocuklarımızın, ailelerimizin yanındayız” dedi.

Related Posts

Son Dakika… DEM Parti’den Özel’e yumruklu saldırıya ilişkin açıklama: ‘İlgilileri bu provokasyonu derhal açığa çıkarmaya davet ediyoruz’

Son dakika gelişmesi… DEM Parti’den CHP lideri Özgür Özel’e yapılan yumruklu saldırıya ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, “Sırrı Süreyya Önder’in cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik alçakça saldırıyı en sert biçimde kınıyoruz. Bu saldırı esas itibariyle Sırrı Süreyya Önder şahsında barış ve demokratik toplum arayışına yönelik bir provokasyondur.” ifadelerine yer verildi.

Avustralya’da seçimi İşçi Partisi kazandı: Öncelik “karanlık gölge” ile mücadele

Avustralya Hazine Bakanı Chalmers, yeni İşçi Partisi hükümeti döneminde önceliklerinin ne olacağını açıkladı.

Sırrı Süreyya Önder son yolculuğuna uğurlanıyor: İlk tören AKM’de…

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder son yolculuğuna uğurlanıyor. Önder için ilk tören AKM’de düzenleniyor. Siyasi partiler ve sendikalar törene çelenkler gönderdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti Genel Merkezi başta olmak üzere Önder için çok sayıda çelenk getirildi.

Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Özkan hayatını kaybetti

Kayseri’de Kocasinan Belediye Meclis üyesi Ahmet Turan Özkan hayatını kaybetti.

İsrail devlet televizyonundan Malta itirafı

Gazze’ye insani yardım ulaştırma hedefiyle yola çıkan gemiye Malta yakınlarında yapılan saldırıdan saatler önce bir İsrail askeri nakliye uçağının Malta’ya doğru gittiği, İsrail devlet televizyonu tarafından doğrulandı.

Bilim insanları, başka bir altın kaynağı bulduklarını açıkladı

Gökbilimciler onlarca yıldır altın gibi en ağır elementlerin kozmik kökenlerini belirlemeye çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir