Çorum’da çay ocağında silahlı saldırı: 5 yaralı

ORUM’da Çay Ocağına Silahlı Saldırı: 2’si Ağır 5 Kişi Yaralandı

Orum’da Ulukavak Mahallesi, Damat Şükrü Sokak’ta meydana gelen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 2’si ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. H.C.S. (35), daha önceden tartıştığı kişilere çay ocağına gelerek pompalı tüfekle rasgele ateş açtı. Ateş sonucu çay ocağında bulunan 5 kişi vücutlarına isabet eden saçmalarla yere düştü. Bölgeye ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı, durumu ağır olan 2 kişi olduğu belirtildi. Polis, saldırganın yakalanması için geniş çaplı çalışmalarına devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (DHA)

Related Posts

Tayvan’da tayfun alarmı: 3 bin 400’den fazla kişi tahliye edildi

Tayvan’da ‘Danas Tayfunu’ nedeniyle 3 bin 400’den fazla kişi evlerinden tahliye edildi, 2 kişi hayatını kaybetti.

Peru’da 3 bin 500 yıllık antik şehir gün yüzüne çıkarıldı

Peru’nun Barranca bölgesinde 3 bin 500 yıllık ‘Penico’ isimli bir antik şehir keşfedildi.

Ayşe Barım’ın ilk duruşması bugün görülecek

Oyuncu menajeri Ayşe Barım’ın davasının ilk duruşması bugün İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Adıyaman’da gözaltılara tepkiler çığ gibi

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin gözaltına alınması kentte sert tepkilere neden oldu. Adıyaman Emek ve Demokrasi Platformu’nun yaptığı açıklamada, “Ne gözaltılarla, ne baskılarla halkın iradesi susturulamaz” denildi.

Japonya’dan komşu ülkeye sürpriz davet

Nagasaki Belediyesi, atom bombası saldırısının 80. yılı anma törenine bu yıl ilk kez Tayvan’ı da davet etti. Karar, Tayvan’ın talebi üzerine alındı. Çin’in tepki göstermesi bekleniyor.

Özgür Özel’den Sözcü’ye destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV ve Halk TV’ye verilen ekran karatma cezalarına tepki gösterdi.