Bursa’da felçli kadını taciz etmekten ceza alan sanığa şartlı tahliye

Orhangazi’de Yaşanan Felaket

2023 Haziran ayında, Orhangazi ilçesinde gerçekleşen olayda felçli ve yalnız yaşayan 84 yaşındaki N.T., Kurban Bayramı’nın ilk gününde korkunç bir saldırıya maruz kaldı. Bayram ziyaretine gelen misafirleri için evinin kapısını yarı açık bırakan N.T., iyi niyetinden faydalanılarak büyük bir travma yaşadı.

İddiaya göre, Serkan T. adındaki kişi, N.T.’yi evine girip “Seni muayene edeceğim” diyerek kandırdı ve ardından cinsel saldırıda bulundu. N.T. direnmeye çalıştı ancak şiddet gördü. Para talebinde bulunan Serkan T., olumsuz yanıt alınca evdeki eşyaları karıştırarak kaçtı. N.T. ise yakınları ve polisin yardımıyla şikayetçi oldu.

Şüpheli Serkan T., birçok suçtan kaydı bulunan biri olarak tutuklandı. Ancak N.T., yaşadığı travmanın etkisiyle 15 gün sonra beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdi.

Bayram ziyareti bahanesiyle eve giren ve bu korkunç olaya sebep olan Serkan T., mahkemede hırsızlık amacıyla eve girdiğini iddia etti. Ancak verilen karar, onu ciddi cezalarla karşı karşıya bıraktı. İyi niyetini suistimal eden Serkan T., cinsel saldırı suçundan 10 yıl 6 ay, hırsızlık suçundan 4 yıl ve konut dokunulmazlığını ihlal suçundan 9 ay olmak üzere toplamda 15 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Orhangazi Asliye Ceza Mahkemesi tarafından verilen kararın ardından istinaf mahkemesi devreye girdi ve kararı bozdu. Ancak Serkan T., hala cezasını çekmeye devam ediyor. Olayın detayları kan dondurucu olsa da adalet yerini bulacak.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Fenerbahçe Portekiz’de Antrenman Yaptı

Fenerbahçe, Portekiz’de akşam antrenmanında teknik direktör Mourinho yönetiminde çalıştı.

Malatya’da Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Battalgazi’de husumetliler arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı, zanlılar kaçtı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş derken Kerem Aktürkoğlu’na dev talip

İsmi Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Kerem Aktürkoğlu’na Milan talip oldu. İtalyan devi, milli oyuncu için Benfica’ya 20 milyon euroluk resmi teklif yapacak.

Madrid’de Orman Yangını: Duman Şehri Kapladı

Madrid’in güneybatısında çıkan orman yangını 3 bin 200 hektarı etkiledi, halk uyarıldı.

Mete Gazoz aşkını ilan etti

2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Türkiye’ye okçuluktaki ilk altın madalyayı kazandıran, 2024 Paris Olimpiyatları’nda bayrağımızı taşıyan Mete Gazoz, bu kez özel hayatıyla gündemde. Sosyal medyada sevgilisiyle paylaştığı romantik kare, kısa sürede yoğun beğeni aldı ve genç sporcunun özel yaşamına dair merakı artırdı.

Eskişehir’de Bıçaklı Cinayet: 1 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Yabancı uyruklu bir kadın, evinde bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.