Detaylar Yakında Açıklanacak
Merakla beklenen gelişmeler ile ilgili detaylar çok yakında kamuoyuna açıklanacak. Bekleyip görmekte fayda var.
Merakla beklenen gelişmeler ile ilgili detaylar çok yakında kamuoyuna açıklanacak. Bekleyip görmekte fayda var.
Nagasaki Belediyesi, atom bombası saldırısının 80. yılı anma törenine bu yıl ilk kez Tayvan’ı da davet etti. Karar, Tayvan’ın talebi üzerine alındı. Çin’in tepki göstermesi bekleniyor.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV ve Halk TV’ye verilen ekran karatma cezalarına tepki gösterdi.
Gaziantep’te hasarlı kaza sonrası bölgeye giden jandarma ekipleri, devrilen minibüsü çekici ile kaldırmak isterken araçta seyahat edenlerin taş, sopa ve bıçaklı saldırısına uğradı. Yaşanan arbedede 4 jandarma hafif yaralanırken, gözaltına alınan 5 şüphelinin kaçak göçmen olduğu belirlendi.
Rusya, Trump-Putin görüşmesinin hemen ardından Ukrayna’nın başkenti Kiev’e 539 İHA ve 11 füzeyle yoğun bir saldırı düzenledi. Saldırıda en az 23 kişi yaralanırken, Kiev’de binalar alev aldı, demiryolu altyapısı zarar gördü.
AKP’li Şamil Tayyar’dan iktidara ekonomi eleştirisi: Orta direkt çöktü, toplumun feryadına kulak verin, vatandaş umudu keserse kimin geleceğine bakmaz!
Kaçkar Dağları’nda düşen tek motorlu uçağı arama çalışmalarına katılan ve yaya olarak JAK ekipleriyle birlikte kaza noktasına ilk ulaşan dağcı Hüsnü Kan’ın çektiği görüntüler ortaya çıktı.