Ali Babacan’dan TRT’ye: Hakkımı helal etmiyorum

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, TELE1’de Gündeme İlişkin Değerlendirmelerde Bulundu

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, TELE1 canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. TRT’nin kuruluş yıldönümü üzerine sorulan bir soruya cevap veren Babacan, TRT’nin milletin varlığı olduğunu vurguladı.

“TRT milletin varlığıdır. TRT yıllarca, kurulduğundan sonra, yıllarca olduğu gibi, adil bir yayıncılık politikası izlemek zorundadır. Çünkü devletin kanalıdır. Milletin kanalıdır. Sayın Erdoğan’ın şahsi kanalı ya da yandaşlarının kanalı değildir. Dolayısıyla TRT olsun Anadolu Ajansı olsun, bu tür kuruluşların adil bir yayıncılık ilkesi izlemesi lazım. Bu kul hakkıdır, hak gaspıdır. Ben DEVA Partisi’nin Genel Başkanı olarak eğer Genel Merkezimizde büyük binamızda beş yıldır elektrik parası ödüyorsak ve buradan da TRT’ye pay ödüyorsak, TRT de beni bir kere bile yayına davet etmediyse doğru düzgün haberlerimizi yayınlamıyorsa benim hakkım var ve ben bu hakkımı helal etmiyorum.”

“ERDOĞAN NE YAPACAK?”

“Hadi bakalım uğraşsınlar. Nasıl çözeceklerini düşünsünler ben hakkımı helal etmiyorum. DEVA Partisi’ne oy veren ya da AK Parti ve Erdoğan dışında başkalarına oy veren insanlar ‘Ben de hakkımı helal etmiyorum’ derse Sayın Erdoğan ne yapacak?”

Related Posts

AB İsrail’in Gazze’ye yönelik taahhütlere uyup uymadığını ‘yakından izleyecek’

Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas, yaptığı basın açıklamasında AB’nin İsrail’in Gazze’de insani durumu iyileştirme konusunda kabul ettiği adımlara uyup uymadığını “yakından izleyeceğini” ifade etti.

Bariyere çarpan motosiklet metrelerce sürüklendi: 1 ölü, 1 yaralı

Afyonkarahisar’da motosikletin bariyere çarpması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

WImbledon’da uyuyakaldı

SEZONUN üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon’ın 10’uncu gününde, Sırp tenisçi Novak Djokovic ile İtalyan raket Flavio Cobolli karşılaştı.

Muğla’da İdil Biret müzik festivali yapılacak

İdil Biret Müzik Festivali’nin 18-21 Temmuz 2025 tarihleri arasında Muğla’nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinde yapılacağı açıklandı.

Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, anjiyoya alındı

Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, anjiyoya alındı

Dünyayı tehdit eden sessiz katil: Önlem alınmazsa milyonlarca can alabilir… H. pylori nedir?

Dünya çapında mide kanseri vakalarının yüzde 76’sından sorumlu olan Helicobacter pylori (H. pylori) bakterisi, önlem alınmazsa milyonlarca can alabilir. Uzmanlar, bu bakterinin neden olduğu enfeksiyonların genellikle hazımsızlık, şişkinlik veya mide bulantısı gibi sıradan belirtilerle gizlice ilerlediğini ve mide dokusuna verdiği hasarla kansere yol açabileceğini vurguluyor.