Özgür Özel: 9 dalga değil, 99 dalga yapsanız da başaramayacaksınız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, sabah saatlerinde yapılan 9’uncu dalga İBB operasyonuna tepki gösterdi.

Operasyonda Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in de gözaltına alındığını hatırlatan Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “19 Mart’tan bu yana, ‘Öyle duydum’ iftiralarından başka bir şeyleri olmadığı için 149 gündür iddianame yazamıyorlar. Bu çaresizlik nedeniyle tutukluları; eşleriyle, evlatlarıyla tehdit edip iftiracılığa zorluyorlar. Son olarak, savcı-avukat çetesiyle bir İBB Borsası kurdular. Savcıların tuttuğu avukatları, Türkiye’nin dört bir yanındaki cezaevlerine sürülen tutuklulara gönderip, iftira metinlerini imzalatmaya, milyon dolarlarca rüşvet almaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

“BİR İNTİKAM OPERASYONU”

Özel, operasyonu “yargı çetesinin ve AK Parti’nin yaşadığı tahribatı örtmek için girişilen bir intikam operasyonu” olarak niteledi. Aynı zamanda bu girişimi “barış, birlik ve kardeşlik diyenlerin, bu umuda karşı başlattığı baltalama” olarak tanımladı.

“Başkanımız İnan Güney ve tüm arkadaşlarımızın sonuna kadar yanındayız” diyen Özel, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “9 dalga değil, 99 dalga yapsanız da başaramayacaksınız! Onlar savcılarına, çetelerine güvensinler. Ben millete güveniyorum. Millet bizimle beraberdir”

Related Posts

Kılıçdaroğlu ‘Mansur Yavaş’ iddiasına yanıt verdi

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a Cumhurbaşkanlığı adaylığında rezerv koyduğu iddialarına net yanıt verdi.

İzmit’te Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Kent Ormanı’nda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik müdahalesiyle söndürüldü.

Gazze’de barış olacak mı? Hamas kabul etti

Mısır kaynakları, Hamas’ın Mısır ve Katar’ın arabuluculuğunda Gazze için sunulan yeni ateşkes önerisini kabul ettiğini bildirdi. Mısır’da yayın yapan El-Kahire el-İhbariye kanalına konuşan üst düzey kaynaklar, önerinin 60 günlük geçici ateşkesin yanı …

24 yaşındaki Nazlı da koca kurbanı oldu: Taksiden inerken katletti

Diyarbakır’da taksiden inerken eşi Kemal Demir’in (29) silahlı saldırısına uğrayan Nazlı Demir (24) hayatını kaybetti. Seken kurşunlardan biri de taksi şoförüne isabet ederken tabancayla intihara kalkışan Kemal Demir ağır yaralandı.

“Topuklayan Efe”ye tepkiler sürüyor! Özgür Özel’den Erdoğan’a Aydın önerisi

CHP, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun AKP’ye geçmesine tepki için, bu akşam saat 20.00’da kentte büyük bir miting düzenledi.. CHP lideri Özgür Özel Aydın’da kürsüye Adnan Yücel’in ‘Yeryüzü Aşkın Oluncaya Dek’ şiiriyle çıktı. Özel, Erdoğan’a “Erdoğan’a bir çağrı yapıyorum. Cesaretin varsa, hodri meydan. Aydın seçimlerini yenileyelim!” dedi

Kayserispor-Galatasaray maçının bilet fiyatları belli oldu

Kayserispor Kulübü, Galatasaray ile oynanacak olan maçın bilet fiyatlarını açıkladı.