Konya’da Alkol Hızla Korkunç Bir Olayla Sonuçlandı

Konya’da Alkol Alan Kişi Av Tüfeği ile Ateş Açtı: 1 Kişi Yaralı

Konya’da gece yarısından sonra evinin balkonunda alkol alan bir kişi, komşuların ve mahalle bekçilerinin uyarısına rağmen av tüfeğiyle ateş açtı. Bu esnada belediye temizlik işçisi sağ gözünü kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan zanlının eşi ise destek mesajı verdi.

Olay, dün gece 02.45 sularında Konya’nın Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi’nde meydana geldi. 37 yaşındaki B.P. eşi H.S.P. ile tartıştıktan sonra kayınpederiyle balkonda alkol almaya başladı.

Belediye işçisi yaralandı

Komşularının uyarılarına sinirlenen B.P., evde bulunan av tüfeği ile ateş açtı. Bu sırada yakınlarda çalışan belediye işçisi H.Z. çeşitli yerlerine saçma isabet ederek yaralandı ve sağ gözünü kaybetti. Yaralı işçi ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Zanlının eşinden destek

Olayın şüphelisi B.P. gözaltına alındıktan sonra eşi hastanede yanında olduğunu belirterek, “Hayatım ne olursa olsun yanındayım. Seni çok seviyorum” dedi. B.P. ise ‘Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Fatih’te Esnaf Kavgası: 2 Yaralı

Esnaf arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı, polis gözaltılar yaptı.

Yalçın, Çankırı’da Esnaf ve STK’larla Buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Çankırı’da ziyaretler ve toplantılar gerçekleştirdi.

Satranç Süper Ligi’nde Şampiyonluk Mücadelesi

Ankara’da devam eden turnuvada Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği liderliği sürdürüyor.

Düzce’de Roman Çocuklarına Yüzme Kursu

Düzce’de Roman çocuklara yönelik yüzme kursları başladı, 125 öğrenci katılıyor.

Üniversite Öğrencisi Teslime Hanedan’ın Ölümü

Aydın’da başından vurulmuş halde bulunan Teslime Hanedan, ailesinden şiddet gördüğü için uzaklaştırma kararı almıştı.

Şi ve Putin’den Telefon Görüşmesi

Şi Cinping ve Putin, stratejik iş birliği ve ABD-Rusya ilişkilerini görüştü.