Mahsun Kırmızıgül yangından kaçarken kavganın ortasında kaldı

Bodrum’da 300 Taksi Şoförü Sokakta Eylem Yaptı

Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi’nde yaşanan bir olayda taksi şoförleri ile VIP taşımacılık yapan şoförler arasında kavga çıktı. Bir taksi şoförünün darp edilmesi üzerine 300 taksici sokaklara dökülerek duruma tepki gösterdi. Polis, saatlerce süren gerginliği zor da olsa önleyebildi.

Marinaya VIP müşteri taşıyan minibüslerle taksi şoförleri arasındaki müşteri taşıma anlaşmazlığı dün gece Yalıkavak Mahallesi’nde yaşandı. Bir taksi şoförünün darp edilmesiyle başlayan olay, Bodrum merkezinden ve çeşitli mahallelerden gelen 300 taksicinin marinadaki minibüs şoförleriyle arbede yaşamasına neden oldu.

Ünlü Şarkıcı Mahsun Kırmızıgül Olay Yerinden Kaçtı

Polis ve özel güvenlik güçlerinin müdahale etmeye çalıştığı kavga sırasında, aynı saatlerde marinadaki bir restoranda çıkan yangından kaçmaya çalışan ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, marina çıkışında yaşanan kavganın ortasında kaldı. Olay yerinden hızlı adımlarla uzaklaşan Kırmızıgül, kendisini kavganın ortasında bulduğunda panikle kaçıştı.

Polisin müdahalesi sonucu yaklaşık 2 saat süren arbede sona erdi. Taraflar polis karakoluna giderek ifade verdiler ve birbirlerinden şikayetçi oldular.

Related Posts

Kadın gazeteciyi tehdit etti: Tutuklandı

Kırşehir’de kadın gazeteciye tehdit eden bir kişi tutuklandı.

Silivri’deki göçükten acı haber

Silivri’de kum ocağındaki göçükte kalan kepçe operatörünün cansız bedeni bulundu.

Ödüllü kemancı Laçin’in ölümünde mahkemeden yeni karar

Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden Laçin Akyol’un yaşamını yitirdiği kazaya ilişkin yargılama başladı. Mahkeme ilk davada kaza yerinden yeniden keşif yapılması kararını verdi.

Anket: İsraillilerin yarısı Gazze’de kıtlık yok diyor

İsrail’de yapılan bir kamuoyu araştırması, İsraillilerin yaklaşık yarısının Gazze’de kıtlık yaşanmadığını düşündüğünü ortaya koydu.

Acilde doktor ve güvenlik görevlisini bıçaklayan zanlı tutuklandı

Şanlıurfa’nın merkez Eyyübiye ilçesinde, hastanede başhekim yardımcısı ile güvenlik görevlisine bıçaklı saldırıda bulunan zanlı tutuklandı.

Sıvı kaybından şehit olan askerler Meclis gündeminde: “Erler firar edince bölük dört saat güneşte tutuluyor, su verilmiyor” iddiası

Sıvı kaybından şehit olan askerler Meclis gündeminde: “Erler firar edince bölük dört saat güneşte tutuluyor, su verilmiyor” iddiası