Otoparkı engelleyen müdüre soruşturma

CHP Lideri Özgür Özel, Emniyet Müdür Yardımcısı Hakkında Soruşturma Açıldı

CHP lideri Özgür Özel, SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada, DEM’li Sırrı Süreyya Önder’in cenaze töreninde İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Özbek’in makam aracını AKM otoparkına almayarak, soruşturma açıldığını belirtti. Özbek’in talimatıyla CHP liderinin aracı otoparka alınmayınca, Özel törene yürürken saldırıya uğramıştı. Özel, bu saldırının kendisine ve siyaset kurumuna yapıldığını ifade etti.

Özel, koruma ekibinde bir değişiklik olmayacağını belirtirken, bundan sonra daha titiz bir koruma kalkanı oluşturulacağını söyledi. Halkla kopmayı istemeyen ve halkı selamlamak istemeyen Özel’in, saldırı sonrasında daha dikkatli davranacağı bildirildi.

SALDIRIYA TEPKİ

Özel, “Mecburen daha dikkatli olacağız. Makam aracımızı Atatürk Kültür Merkezi’ne almayan emniyet müdürü hakkında soruşturma başlatıldı. Usulen benim koruma ekibime de soruşturma açıldı. Makam aracı otoparka alınmayınca o mesafeyi yürümek durumunda kaldık” şeklinde konuştu. Bu saldırının hem kendisine hem de siyaset kurumuna yapıldığını vurguladı.

Related Posts

Japonya’dan komşu ülkeye sürpriz davet

Nagasaki Belediyesi, atom bombası saldırısının 80. yılı anma törenine bu yıl ilk kez Tayvan’ı da davet etti. Karar, Tayvan’ın talebi üzerine alındı. Çin’in tepki göstermesi bekleniyor.

Özgür Özel’den Sözcü’ye destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV ve Halk TV’ye verilen ekran karatma cezalarına tepki gösterdi.

Gaziantep’te Fransa plakalı minibüsten inip Jandarmaya bıçaklarla saldırdılar

Gaziantep’te hasarlı kaza sonrası bölgeye giden jandarma ekipleri, devrilen minibüsü çekici ile kaldırmak isterken araçta seyahat edenlerin taş, sopa ve bıçaklı saldırısına uğradı. Yaşanan arbedede 4 jandarma hafif yaralanırken, gözaltına alınan 5 şüphelinin kaçak göçmen olduğu belirlendi.

Kiev alevler içinde! Rusya’nın füze ve İHA yağmuru başkenti felç etti

Rusya, Trump-Putin görüşmesinin hemen ardından Ukrayna’nın başkenti Kiev’e 539 İHA ve 11 füzeyle yoğun bir saldırı düzenledi. Saldırıda en az 23 kişi yaralanırken, Kiev’de binalar alev aldı, demiryolu altyapısı zarar gördü.

AKP’li Şamil Tayyar’dan iktidara ekonomi eleştirisi: Orta direkt çöktü, toplumun feryadına kulak verin, vatandaş umudu keserse kimin geleceğine bakmaz! 

AKP’li Şamil Tayyar’dan iktidara ekonomi eleştirisi: Orta direkt çöktü, toplumun feryadına kulak verin, vatandaş umudu keserse kimin geleceğine bakmaz! 

Uçak enkazını ilk bulan kişi dağcı çıktı: ‘Kusura bakmayın çok geç kaldık’

Kaçkar Dağları’nda düşen tek motorlu uçağı arama çalışmalarına katılan ve yaya olarak JAK ekipleriyle birlikte kaza noktasına ilk ulaşan dağcı Hüsnü Kan’ın çektiği görüntüler ortaya çıktı.