Bellona, yarın satışa çıkarılacak

TMSF, Bellona Mobilya’yı İhaleyle Satışa Çıkarıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bellona Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin tüm paylarının devri için ihaleye gidiyor. İhale için teklifler en geç yarın 16.30’da kabul edilecek.

İhalenin Başlangıç Fiyatı 7 Milyar Lira Olacak

13 Nisan tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile, TMSF bünyesinde bulunan Bellona Mobilya’nın satışı için ihaleye gidileceği duyurulmuştu.

İhaleye katılabilmek için 350 milyon lira teminat ücreti yatırılması ve 5 Mayıs saat 16.30’a kadar tekliflerin verilmesi gerekiyor. İhale, 6 Mayıs saat 10.00’da TMSF’nin İstanbul Esentepe’deki binasında gerçekleştirilecek.

İstikbal Mobilya’nın Satışı da Gündemde

Öte yandan TMSF’nin elinde bulundurduğu bir başka mobilya devi olan İstikbal Mobilya’nın da ilerleyen aylarda satışa çıkarılması bekleniyor.

Geçmişte Boydak Holding’in bünyesinde bulunan Bellona ve İstikbal, Boydak Holding’e FETÖ ile iltisakı sebebiyle kayyum atanması ve TMSF’ye devredilmesinin ardından Hazine bünyesine geçmişti.

Related Posts

Aman, Bodrum’a villa yapıyor

Lüks konaklama ve yaşam tarzı markası Aman, Bodrum’da Aman Residences Bodrum’u hayata geçireceğini duyurdu.

Yeniçağ Gazetesi: Emekliye son darbe bugün vuruluyor!

Yeniçağ Gazetesi’nin bugünkü manşeti… Gazetemizi okumak için tıklayınız… EMEKLİYE SON DARBE BUGÜN VURULUYOR! Çarşı, pazarda vatandaşın çaresizliği “Çayı bile veresiye içiyorum” çığlığıyla yankılanırken TÜİK milyonlarca emeklinin ‘0’ zam almasını …

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: Son 2 gün, cezası var

Akaryakıtta vergi kaçağını önlemek için kurulan Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’ne (UTTS) geçişte kritik sürece girildi. Ticari araçlar için zorunlu olan sistemde 30 Haziran son gün. UTTS’ye kaydolmayanlar, akaryakıt giderlerini belgeleyemeyecek ve 7 bin TL’den 28 bin TL’ye kadar cezai yaptırımlarla karşılaşacak.

Bakan Kacır: TÜBİTAK BiGG 2025 1. çağrı sonuçları açıklandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya hesabından TÜBİTAK BiGG 2025 – 1. çağrı sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Tabela değişti: Motorine zam geldi!

Tabela değişti: Motorine zam geldi!

Trump’tan Powell’a istifa baskısı: Faiz oranlarını düşürecek başkan istiyorum

ABD Başkanı Donald Trump, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak Fed Başkanı Powell’ın yerine faizleri indirmek isteyen birini getireceğini söyledi. Powell’ın istifa etmesi gerektiğine vurgu yapan Trump, “berbat bir iş çıkardı” ifadelerini kullandı.