İsrail Ordusu Gazze’de Sivilleri Hedef Aldı: 8 Ölü

İsrail Ordusu Gazze’de Sivilleri Hedef Aldı: En Az 8 Ölü, Çok Sayıda Yaralı

GAZZE – İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus şehrinde bulunan bir eve düzenlediği saldırıda 3’ü çocuk en az 8 kişinin hayatını kaybettiğini ve çok sayıda kişinin yaralandığını bildirdi.

Gazze’de sivillere yönelik saldırılarını sürdüren İsrail ordusu, bu kez Han Yunus şehrinin Şeyh Nasır mahallesinde bulunan bir evi hedef aldı. Filistin basınında yer alan haberlere göre, Farra ailesine ait evde gerçekleştirilen saldırı sonucunda 3’ü çocuk en az 8 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı. Saldırıya ilişkin ise İsrail ordusundan herhangi bir açıklama gelmedi.

İsrail’in Gazze’deki saldırıları sonucunda bilanço ağırlaşıyor

Filistin Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamalarda, 7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden saldırılarda en az 50 bin 886 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve yaralı sayısının 115 bin 875’e ulaştığı belirtilmişti. Ayrıca Gazze’deki Hükümet Medya Ofisi, enkaz altında kaybolan yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği ve ölü sayısının en az 61 bin 700 olduğunu duyurmuştu.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Related Posts

Gaziantep’te Fransa plakalı minibüsten inip Jandarmaya bıçaklarla saldırdılar

Gaziantep’te hasarlı kaza sonrası bölgeye giden jandarma ekipleri, devrilen minibüsü çekici ile kaldırmak isterken araçta seyahat edenlerin taş, sopa ve bıçaklı saldırısına uğradı. Yaşanan arbedede 4 jandarma hafif yaralanırken, gözaltına alınan 5 şüphelinin kaçak göçmen olduğu belirlendi.

Kiev alevler içinde! Rusya’nın füze ve İHA yağmuru başkenti felç etti

Rusya, Trump-Putin görüşmesinin hemen ardından Ukrayna’nın başkenti Kiev’e 539 İHA ve 11 füzeyle yoğun bir saldırı düzenledi. Saldırıda en az 23 kişi yaralanırken, Kiev’de binalar alev aldı, demiryolu altyapısı zarar gördü.

AKP’li Şamil Tayyar’dan iktidara ekonomi eleştirisi: Orta direkt çöktü, toplumun feryadına kulak verin, vatandaş umudu keserse kimin geleceğine bakmaz! 

AKP’li Şamil Tayyar’dan iktidara ekonomi eleştirisi: Orta direkt çöktü, toplumun feryadına kulak verin, vatandaş umudu keserse kimin geleceğine bakmaz! 

Uçak enkazını ilk bulan kişi dağcı çıktı: ‘Kusura bakmayın çok geç kaldık’

Kaçkar Dağları’nda düşen tek motorlu uçağı arama çalışmalarına katılan ve yaya olarak JAK ekipleriyle birlikte kaza noktasına ilk ulaşan dağcı Hüsnü Kan’ın çektiği görüntüler ortaya çıktı.

MİT Başkanı Kalın Hakkari’de

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Hakkari’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bir bu eksikti! Kolombiya’da insansız denizaltı yakalandı: Elon Musk detayı şaşırttı

Kolombiya ordusu, nisan ayında ülkedeki Tayrona Ulusal Parkı açıklarında bir narko-denizaltısı bulduğunu ilk kez kamuoyuna duyurdu. Görüntülerde, gri renkteki narko-denizaltısının ön kısmında bir Starlink anteni bulunurken donanmadan bir sözcü …