301 gencin bırakılacağı iddia edilen tarihe ilişkin dikkat çeken kulis

Gençlerden İmamoğlu’na Hakaret İddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından çoğunluğu öğrenci olan gençler, güvenlik güçlerinin uyarılarına rağmen dağılmadıkları, Cumhurbaşkanına hakaret ettikleri iddiasıyla 25 Mart’ta tutuklanmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından iddianame hazırlandı. Şüpheliler, İstanbul 49. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

301 tutuklu gencin arasında ayrıca İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı döneminde, “Her şey çok güzel olacak” diyen 22 yaşındaki Berkay Gezgin de bulunuyor.

Gençler Serbest Bırakılacak mı?

Gazeteci Hilal Köylü, kişisel Youtube kanalında iktidar cephesinden edindiği kulis bilgilerini paylaşırken; davaya ilişkin görülecek ilk duruşmada gençlerin serbest bırakılacağını açıkladı.

Related Posts

MİT Başkanı Kalın Hakkari’de

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Hakkari’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bir bu eksikti! Kolombiya’da insansız denizaltı yakalandı: Elon Musk detayı şaşırttı

Kolombiya ordusu, nisan ayında ülkedeki Tayrona Ulusal Parkı açıklarında bir narko-denizaltısı bulduğunu ilk kez kamuoyuna duyurdu. Görüntülerde, gri renkteki narko-denizaltısının ön kısmında bir Starlink anteni bulunurken donanmadan bir sözcü …

Atanamayan öğretmenler Erdoğan ve Tekin’e seslendi

Aldıkları yüksek puanlara rağmen atama hakkı elde edemeyen öğretmenler İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünde açıklama yaptı. Bu yıl da birçok öğretmenin, önceki yıllarda aynı puanlarla rahatlıkla atanabilecek durumda olmasına rağmen, kontenjan düşüşü nedeniyle atanamadığını belirtti.

Bakan Fidan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Meşhedani ile görüştü

Bakan Fidan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Meşhedani ile görüştü

Bodrum’da göçmen ticareti yapan Suriyeli futbolcuya 25 yıl hapis cezası verildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinden lastik botlarla göçmenlere 4500-4800 Euro arasında 14 mil uzaklıktaki Leros adasına geçiren ve son işinde yakalanan Suriyeli futbolcuya 25 yıl hapis 350 bin Euro cezası verildi.

Trabzon’da CHP standına saldırı davası: Sanığın tutukluluğunun devamı kararlaştırılan dava 22 Temmuz’a ertelendi

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun serbest bırakılması ve erken seçime gidilmesi için yurt genelinde başlattığı imza kampanyası kapsamında Trabzon’da kurulan imza standındaki 2 kişiyi 3 Nisan 2025’te bıçakla yaralayan Bilal Gökalp’in yargılanması davası 22 Temmuz’a ertelendi.