Polis Memuru Yunus Aydın Toprağa Verildi

İzmir’in Bornova ilçesinde dün eşiyle bindiği motosikletin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Yunus Aydın’ın cenazesi, memleketi Bursa’nın İnegöl ilçesinde toprağa verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi’nde görevli polis memuru 26 yaşındaki Yunus Aydın’ın cenazesi, İzmir’deki işlemlerinin ardından Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı kırsal Turgutalp Mahallesi’ne getirildi.

Buradaki mahalle camisinde Aydın’ın yakınları taziyeleri kabul etti.

Cenazeye, Aydın’ın ailesi ve yakınları ile İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Emniyet Müdürü Okan Şen ve çok sayıda emniyet mensubu katıldı.

Aydın’ın cenazesi, kılınan namazın ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

Bu arada aynı kazada yaralanan Yunus Aydın’ın 4 aylık eşi Mihriban Aydın’ın (25) ise tedavisinin Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam ettiği, sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Yunus Aydın’ın (26) kullandığı plakası henüz öğrenilemeyen motosiklet, dün Bornova ilçesi Mevlana Mahallesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilmişti. Kazada, sürücü ve motosikletteki eşi Mihriban Aydın ağır yaralanmıştı. Ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Yunus Aydın müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Related Posts

Emlak ofisinde silahlı kavga: 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bir emlak ofisinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Dışişleri Sözcüsü Keçeli: ABD’nin Suriye ile ilişkilerini normalleştirme iradesini memnuniyetle karşılıyoruz

Dışişleri Sözcüsü Keçeli: ABD’nin Suriye ile ilişkilerini normalleştirme iradesini memnuniyetle karşılıyoruz

Bir günde 8 araç çaldı, bahanesi pes dedirtti

Bir adam uçak biletinin pahalı olması nedeniyle iptal ettiği uçuşun ardından evine dönebilmek için sekiz araç çaldı.

Milli Savunma Bakanı Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı General Birame Diop ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, iki ülke arasında savunma ve güvenlik alanlarındaki ilişkiler ile savunma sanayi iş birliği konuları ele alındı.

Trafik düzenlemesi ertelendi! Cezalara yüzde 220 zam yapılacaktı

Trafik cezalarını artırmaya yönelik meclise sunulması beklenen kanun teklifi Ekim ayına ertelendi.

İsrail Hamas’ın üst düzey isminin öldürüldüğünü iddia etti

İsrail’in Gazze’de yoğun nüfuslu bölgelere düzenlediği hava saldırısında aralarında kadın vce çocukların da bulunduğu çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Filistin merkezli kaynaklara göre hava saldırılarında en az 60 kişi öldü. İsrail ordusu da Gazze …