Anneannesini öldürmüştü! Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener için istenen ceza belli oldu

Çankaya İlçesindeki Güvenevler Mahallesi’nde Yaşanan Trajik Olay

Çankaya ilçesindeki Güvenevler Mahallesi’nde yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Bedirhan Şener, geçen yıl 31 Temmuz’da büyük bir trajediye imza attı. Kendisini ziyarete gelen annesi Berrin Şener ve anneannesi Leyla Çetiner’e kapıyı açar açmaz tabancayla ateş etti. Maalesef, bu saldırı sonucunda anneannesi Leyla Çetiner hayatını kaybetti.

Soruşturma ve Tutuklama

Bedirhan Şener, bu acı olayın ardından polis tarafından gözaltına alınıp tutuklandı. Cezai sorumluluğunu etkileyebilecek herhangi bir akıl hastalığının bulunmadığı rapor edilen Şener hakkında dava açıldı.

Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi tarafından hazırlanan rapor, Şener’in durumunu değerlendirdi ve dava süreci başladı.

Mahkeme Kararları

Ankara 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanık Bedirhan Şener hazır bulundu. Mahkeme Başkanı Adli Tıp Kurumu 4’üncü İhtisas Dairesi’nden gelen raporu dosyaya eklediğini belirtti.

Savcı ise, Leyla Çetiner’in ölümünü sanık Şener’in gerçekleştirdiğini, annesi Berrin Şener’i ise öldürmeye teşebbüs ettiğini savundu. Bu nedenle, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Mahkeme heyeti, sanık avukatının rapor talebini reddederek, tutukluluğun devamına karar verdi ve duruşmayı erteledi.

Related Posts

Hayvan hırsızı yakalandı: 4 büyükbaş sahibine teslim edildi

Şanlıurfa’da ahırdan çalınan 4 adet büyükbaş hayvan jandarma tarafından bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu’ndan Özgür Özel’e yumruklu saldırıya sert tepki!

Son dakika gelişmesi… İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, CHP lideri Özgür Özel’e yapılan yumruklu saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İmamoğlu, “Ülkeyi idare edenlerin şuursuz bir biçimde “telef etmeyi” konuştuğu yerde, böyle kendini bilmez alçaklara, provokatörlere gün doğar” ifadelerini kullandı.

Son Dakika… DEM Parti’den Özel’e yumruklu saldırıya ilişkin açıklama: ‘İlgilileri bu provokasyonu derhal açığa çıkarmaya davet ediyoruz’

Son dakika gelişmesi… DEM Parti’den CHP lideri Özgür Özel’e yapılan yumruklu saldırıya ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, “Sırrı Süreyya Önder’in cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik alçakça saldırıyı en sert biçimde kınıyoruz. Bu saldırı esas itibariyle Sırrı Süreyya Önder şahsında barış ve demokratik toplum arayışına yönelik bir provokasyondur.” ifadelerine yer verildi.

Avustralya’da seçimi İşçi Partisi kazandı: Öncelik “karanlık gölge” ile mücadele

Avustralya Hazine Bakanı Chalmers, yeni İşçi Partisi hükümeti döneminde önceliklerinin ne olacağını açıkladı.

Sırrı Süreyya Önder son yolculuğuna uğurlanıyor: İlk tören AKM’de…

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder son yolculuğuna uğurlanıyor. Önder için ilk tören AKM’de düzenleniyor. Siyasi partiler ve sendikalar törene çelenkler gönderdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti Genel Merkezi başta olmak üzere Önder için çok sayıda çelenk getirildi.

Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Özkan hayatını kaybetti

Kayseri’de Kocasinan Belediye Meclis üyesi Ahmet Turan Özkan hayatını kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir