Bolu Dağı’nda Sis ve Sağanak Ulaşımı Etkiliyor

Bolu Dağı ve Anadolu Otoyolu’nda Sis ve Sağanak Ulaşımı Etkiledi

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde ve Anadolu Otoyolu’nda viyadükler ve tünellerde meydana gelen sis ve sağanak yağış, sürücülerin ulaşımını olumsuz yönde etkiledi.

Karayolları Kavşağı, Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde yoğunlaşan sis nedeniyle sürücüler, düşen görüş mesafesi ve zorlu yol koşulları nedeniyle yavaş seyretmek zorunda kaldılar.

Trafik ekipleri, aşırı hız yapmamaları ve güvenli takip mesafelerini korumaları konusunda sürücüleri uyardılar. Güzergahta bulunan karayolları, polis ve jandarma ekipleri de sürücülere destek sağladılar.

Anadolu Otoyolu’nun viyadükler ve Bolu Dağı Tüneli bölgesinde de sağanak yağış ve sis etkili oldu, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılar yapıldı.

Related Posts

Japonya’dan komşu ülkeye sürpriz davet

Nagasaki Belediyesi, atom bombası saldırısının 80. yılı anma törenine bu yıl ilk kez Tayvan’ı da davet etti. Karar, Tayvan’ın talebi üzerine alındı. Çin’in tepki göstermesi bekleniyor.

Özgür Özel’den Sözcü’ye destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV ve Halk TV’ye verilen ekran karatma cezalarına tepki gösterdi.

Gaziantep’te Fransa plakalı minibüsten inip Jandarmaya bıçaklarla saldırdılar

Gaziantep’te hasarlı kaza sonrası bölgeye giden jandarma ekipleri, devrilen minibüsü çekici ile kaldırmak isterken araçta seyahat edenlerin taş, sopa ve bıçaklı saldırısına uğradı. Yaşanan arbedede 4 jandarma hafif yaralanırken, gözaltına alınan 5 şüphelinin kaçak göçmen olduğu belirlendi.

Kiev alevler içinde! Rusya’nın füze ve İHA yağmuru başkenti felç etti

Rusya, Trump-Putin görüşmesinin hemen ardından Ukrayna’nın başkenti Kiev’e 539 İHA ve 11 füzeyle yoğun bir saldırı düzenledi. Saldırıda en az 23 kişi yaralanırken, Kiev’de binalar alev aldı, demiryolu altyapısı zarar gördü.

AKP’li Şamil Tayyar’dan iktidara ekonomi eleştirisi: Orta direkt çöktü, toplumun feryadına kulak verin, vatandaş umudu keserse kimin geleceğine bakmaz! 

AKP’li Şamil Tayyar’dan iktidara ekonomi eleştirisi: Orta direkt çöktü, toplumun feryadına kulak verin, vatandaş umudu keserse kimin geleceğine bakmaz! 

Uçak enkazını ilk bulan kişi dağcı çıktı: ‘Kusura bakmayın çok geç kaldık’

Kaçkar Dağları’nda düşen tek motorlu uçağı arama çalışmalarına katılan ve yaya olarak JAK ekipleriyle birlikte kaza noktasına ilk ulaşan dağcı Hüsnü Kan’ın çektiği görüntüler ortaya çıktı.