Erdoğan’ın AKP’ye davet ettiği CHP’li hakkında AKP’den açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İlişkin Açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir CHP’li ilçe belediye başkanının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Saray’a çağrıldığını belirterek, AKP’ye davet edildiğini söyledi.

Öne atılan iddiaların ardından Belediye Başkanı’nın Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı olduğu ortaya çıktı ve geçtiğimiz hafta Erdoğan ile bir araya geldiği belirlendi.

Demirçalı, “Sayın Genel Başkanımızı bilgilendirdim. Cumhurbaşkanımız ne zaman isterse görüşürüm” ifadesini kullandı. AK Parti’ye davet edildiği haberlerini hatırlatılınca Demirçalı, “CHP’de kendi evimdeyim. Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapmaya devam edeceğim” dedi.

AKP Sözcüsü Çelik: Ortada İllegal Bir Durum Yok

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, konuyla ilgili açıklama yaparak, “Özel’in konuşmasını dinledim. Açıkça şu kişi geldi desin. Yakın haber sitelerinde ‘şu kişi geldi’ haberleri var. O belediye başkanı da açıklamalar yapıyor. Şifreli konuşmaya gerek yok” dedi.

“Şifreleri Konuşmaya Gerek Yok”

Sayın Cumhurbaşkanı devletin başıdır. Cumhurbaşkanı ile görüşmek isteyen birçok belediye başkanı ve siyasetçi bulunmaktadır. Devletin başı olarak, Cumhurbaşkanı mesaisi el verdiği sürece herkese kapısını açar. İl ziyaretleri sırasında birçok belediye başkanı farklı partilerden görüşmek isteyebilir. Cumhurbaşkanı vakti uygunsa görüşebilir. Herhangi illegal bir durum bulunmamaktadır. Komplo teorilerine gerek yok. Gerçekler açıkça ortaya konulabilir. Cumhurbaşkanı mesaisi herkese açıktır.

Related Posts

Türkiye Kültür Yolu Festivali ile Erzurum marka şehir yolunda

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin yedi bölgesinde, yirmi şehirde gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin en eşsiz duraklarından biri olan Erzurum, dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarihle parlayacak.

26 Yıl Geçse de Acı Taze

Marmara Depremi’nde 12 yakınını kaybeden Emin Güler, ağustos ayını istemiyor.

Facebook canlı yayını sırasında ailesinin gözü önünde öldürüldü

Chicago’da yaşayan 42 yaşındaki Kevin Watson, Facebook canlı yayını sırasında vurularak öldürüldü. Olay, Watson’ın kuzeninin iş yerini ziyaret ettiği ve bir park yeri tartışmasını anlattığı sırada meydana geldi. Yanına bir araç yanaştı ve Watson, aracından indi. Sadece üç saniye sonra bir silah sesi duyuldu ve Watson göğsünden vuruldu.

Çiftçiler ekim alanına indi: Tahıl hasadı başladı

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde tahıl hasadı başladı.

Van’da çöp toplama merkezi yandı

Van’ın Tuşba ilçesindeki çöp toplama merkezinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Çetenin lideri 24 yaşında! Sosyal medyadaki tuzağa düştü, ellerinden zor kurtuldu

“Haftalık 90 bin TL kazanmak ister misin?” paylaşımına inanan bir kişi Adana’da bir çetenin eline düştü. Çete tuzağa düşürdüğü adamın adına telefon hattı ve banka hesabı açtırdı. Evden ayrılmasına izin verilmeyen mağdur, çete üyeleri uyuduğu sırada evden çıkıp polise ihbarda bulundu.