Adana’da silah ticareti operasyonu: 7 kişi yakalandı

Adana’da Silah ve Mühimmat Ticareti Yapan 7 Şüpheli Gözaltına Alındı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, silah ve mühimmat ticareti yaptığı iddiasıyla 7 şüpheli gözaltına alındı. AA’nın haberine göre İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmada kapsamında, silah ve mühimmat ticaretinin deşifre edilmesi için belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Olay yerlerinde, ruhsatsız 2 tabanca, av tüfeği ve bu silahlara ait 71 mermi ele geçirildi. Şüpheliler, polisteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yaşanan bu olayın ardından ilçede güvenlik önlemleri arttırıldı ve soruşturma derinleştirildi.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Tayvan’da tayfun alarmı: 3 bin 400’den fazla kişi tahliye edildi

Tayvan’da ‘Danas Tayfunu’ nedeniyle 3 bin 400’den fazla kişi evlerinden tahliye edildi, 2 kişi hayatını kaybetti.

Peru’da 3 bin 500 yıllık antik şehir gün yüzüne çıkarıldı

Peru’nun Barranca bölgesinde 3 bin 500 yıllık ‘Penico’ isimli bir antik şehir keşfedildi.

Ayşe Barım’ın ilk duruşması bugün görülecek

Oyuncu menajeri Ayşe Barım’ın davasının ilk duruşması bugün İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Adıyaman’da gözaltılara tepkiler çığ gibi

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin gözaltına alınması kentte sert tepkilere neden oldu. Adıyaman Emek ve Demokrasi Platformu’nun yaptığı açıklamada, “Ne gözaltılarla, ne baskılarla halkın iradesi susturulamaz” denildi.

Japonya’dan komşu ülkeye sürpriz davet

Nagasaki Belediyesi, atom bombası saldırısının 80. yılı anma törenine bu yıl ilk kez Tayvan’ı da davet etti. Karar, Tayvan’ın talebi üzerine alındı. Çin’in tepki göstermesi bekleniyor.

Özgür Özel’den Sözcü’ye destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV ve Halk TV’ye verilen ekran karatma cezalarına tepki gösterdi.